• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Thermo King'de kampanyalar bitmiyor

Thermo King'de kampanyalar bitmiyor
Thermo King, orjinal yedek parçalarda gerçekleştirdiği yüzde 30’a varan indirimle müşterilerine bakım maliyeti avantajı sağlıyor.

Soğuk zincir taşımacılığının vazgeçilmez markası Thermo King, orijinal yedek parçalarında yaptığı yüzde 30’a varan indirim ile müşterilerine bir avantaj daha sunuyor. Türkiye geneline yayılmış Doğuş Otomotiv Thermo King Yetkili servislerinde geçerli olacak indirim ile en yaygın kullanılan orjinal yedek parçalara artık çok daha avantajlı fiyatlarla ulaşmak mümkün olabilecek. 

Thermo Kinglerden üst düzey verim elde edebilmek ve operasyon maliyetlerini minimuma indirmek amacıyla yeniden düzenlenen yedek parça fiyatları sayesinde kullanıcılar Thermo Kinglerden en yüksek performansı alabilecekler.

Orijinal parça-maksimum performans

Thermo King soğutma ünitelerinin uzun yıllar sorunsuzca ve verimli olarak çalışmasını sağlamak için, yetkili servisler aracılığıyla yılda en az 2 kere bakım ve kontrollerinin yapılması tavsiye ediliyor. Orijinal yedek parça kullanımının, ünitenin gerçek performansını ortaya koyabilmesi adına en önemli kriter olduğu gerçeğiyle hareket eden Thermo King, patentli, özel tasarım yakıt ve yağ filtreleri ile kullanıcılarına uzun ömür garantisi sunuyor.

Thermo King Yakıt ve Yağ Filtreleri

Yüksek teknoloji ile üretilmiş mikro gözenekli filtre ile yüksek oranda koruma sağlanmaktadır. Özel kaplanmış dış cephe ile korozyonunun motor içerisine girişi engellenerek daha uzun motor ömrü elde edilmektedir. Filtre içerisindeki toplama kabı ile yakıt içerisinde oluşabilecek suyun yakıt tankına geri gönderilmesi sağlanarak, mazot pompası ve enjeksiyon sisteminin verimliliği en üst noktaya çıkarılmaktadır. Filtrelerde ısı ve kirlilikten etkilenmeyen yüksek dayanıklı conta kullanılmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim