• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

THK Genç Kanatlar Topluluğu 88. yaşında

THK Genç Kanatlar Topluluğu 88. yaşında
THK Genç Kanatlar Topluluğu Bursa Şube Başkanı Gökgürler, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti.

 

Ülke genelinde 483 şubesi bulunan Genç Kanatlar Topluluğu Bursa Şubesi başarılarından dolayı ilk 3. sırada yer almaktadır.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Harput, "Ülkemizde gerçekten onurlu, itibarlı, saygın kurumlardan bir tanesi. Bizzat Atatürk tarafından kurulan bu müessese, bugüne kadar çok amaçlı ve ülkemizin dört bir tarafında çok güzel hizmetler yaptı. Son dönemde hizmet halkasına bir şey daha ekledi, bir de üniversite kurdu. Türk Hava Kurumu'nun bugüne kadar yaptığı hizmetleri hep taktirle takip ettik ve onun fahri başkanı olarak da Türk Hava Kurumu'nun çalışmalarına destek vermekten ben hep mutluluk duydum. Bugün özellikle Genç Kanatlarla beraber olmaktan gerçekten çok mutlu oldum. "İstikbal göklerdedir" diyor Atatürk. Çok güzel bir söz. Bugün paraşüt, planör, şimdi yavaş yavaş inşallah helikopter, uçak. Neden olmasın?
 
Sizleri kutluyorum. Böyle kazasız, belasız tedbirinizi iyi alarak daha güçlü adımlarla yarınlara emin adımlarla ilerlemenizi istiyorum. Hepinize başarılar diliyorum." Dedi.
 
Türk Hava Kurumu Genç Kanatlar Topluluğu Başkanı Nizamettin Gökgürler ise,
 
"Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 88. yılı münasebetiyle aynı zamanda Fahri Başkanımız olan Sayın Valimizi Genç Kanatlarımızla beraber, yönetim kurulumuzla beraber ziyaret ettik. Kendisi sağ olsun bizlere çok faydalı oluyor. Kurumumuzun çalışmalarında Sayın Valimizin sayesinde 483 şube içinde ilk 3'teyiz. Onun sayesinde bu faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Genç Kanatlarımız, okullardaki öğrencilerimiz, bizim sosyal faaliyetlerimizde kurumumuza yardımcı oluyorlar ve bunlar şimdiden kurumun açtığı tüm kurslarda (paraşüt, yamaç paraşütü, planör, balon) başarılara imza atıyorlar. En sonunda inşallah hepsi üniversitemizi kazanarak pilot olup çıkacaklar." dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim