• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

THK seçime gidiyor

THK seçime gidiyor
Türk Hava Kurumu (THK) Havacılık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Atılgan, kurumun Eylül’de seçime gideceğini açıkladı.

THK’nın bazı şube başkanları Gaziantep’te bir araya geldi. THK Havacılık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Atılgan, 12 Eylül’de yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Atılgan, Türk Hava Kurumu genel başkanlığı seçimi dolayısıyla Gaziantep ve çevre illerdeki delege ve şube başkanlarıyla toplantı yapıldığını belirtti.

THK Havacılık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Atılgan, “THK Vakfı’nın ve üniversitesinin başında faaliyet gösteriyorum. Genel başkanlığa da adayım. Dolayısıyla bu gezimizin de asıl sebeplerinden biri de bu. İnşallah ondan da iyi bir sonuç alırsak vakfın, üniversitenin, kurumun ve şehirlerdeki, ilçelerdeki şubelerimizle birlikte milletimize hizmet etmek için büyük gayret içinde olacağız. Milletimiz bize güvenmeye devam etsin” dedi.
 
THK’nın 90 senedir milletin hizmetinde olduğunu açıklayan Atılgan, “Yeter ki bu inancımızı, güvenimizi koruyalım ve desteğimizi esirgemeyelim. Bu kurum gerçekten milletin hayatında, gençliğin hayatında ve havacılık aktivitelerinde önemli bir kurumdur. Bu kurumu muhakkak devam ettirmek lazım” diye konuştu.
 
THK Gaziantep Şube Başkanı Abdulkadir Kapısız ise genel başkan adayların artık seçim sürecine girdiğini belirterek, “Genel kurulumuz toplanacak eylül ayında. 12 Eylül olarak belirlendi tarihimiz. 12 Eylül’de yapılacak olan büyük olağan genel kurulumuzda, genel başkan adaylarımızın ziyaret süreci başladı. Adaylarımız kendilerini tanıtacaklar. Bizim de Gaziantep Büyükşehir olmamız münasebetiyle çevre illerimiz ve ilçelerimizdeki THK şube başkanları arkadaşlarımız Gaziantep’te toplandı. Genel başkan adayları kendilerini bize tanıtıyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim