• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

THY Antalya’ya 15 bin yolcu taşıyacak

THY Antalya’ya 15 bin yolcu taşıyacak
Türk Hava Yolları (THY) Antalya Müdürü Ömer Durna, Ramazan Bayramı haftasında iç ve dış hatlarda ek seferler hariç, 40 sefer ile 15 bin tatilciyi Antalya’ya getireceklerini belirtti.

 

Ramazan Bayramı’nı fırsat bilen tatilciler yollara düştü. Bayram iznine erken başlayan çok sayıda vatandaş turizmin başkenti Antalya’ya gelmeye başladı. Geçen yılla göre bu yılki yolcu ve uçak trafiğinde bir artış olduğunu belirten THY Antalya Müdürü Ömer Durna, Ramazan Bayramı haftasına girilen bugünden itibaren THY’nin Antalya’ya iç ve dış hatlarda ek seferler hariç 40 sefer planladığını söyledi.
 
“BAYRAMDA GÜNLÜK 15 BİN TATİLCİ ANTALYA’YA GELECEK”
 
Ramazan Bayramı nedeniyle seferlerin arttığını kaydeden Durna, “Antalya’ya iç ve dış hatlarda 40 sefere THY olarak 8 ek sefer planlıyoruz. Günlük uçak sayısı 40 civarı. Tabi bu sadece geliş. Gidişi de hesaplarsak 80 oluyor. Bayramda günlük ortalama 15 bin yolcu kente gelmiş olacak. Bayramdaki yoğunluk nedeniyle yolcularımızın herhangi bir aksaklık yaşamaması için her türlü tedbiri aldık” dedi.
 
“AVRUPA’DA ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ DEFA EN İYİ HAVAYOLU SEÇİLDİK”
 
Geçen yıl 18 milyondan fazla yolcunun oyuyla Avrupa’da üst üste üçüncü defa Avrupa’nın en iyi, business class ikram servisinde de dünyanın en iyisi seçildiklerini hatırlatan THY Antalya Müdürü Ömer Durna, “Bundan mutluluk duyuyoruz. Bunu yapan tabii ki yolcularımız. Geçen yıl 18 Milyon’dan fazla yolcumuzun oyuyla gerçekleşmişti. Bu yıl ise yaklaşık 20 milyon yolcumuzun oyuyla gerçekleşti. Hedefimiz dünyada en iyisi olmak. Şu anda filoya yeni katılan uçaklarla da THY networku da her geçen gün büyüyor. Hedefimiz 2020-2021 yıllarında 400′den fazla uçağa ulaşmak. Büyük bir filodur bu. Şu anda uçuş noktalarımıza baktığımız da ise yurt içinde 41 meydana uçuyoruz. Dünyada ise 103 ülkeye uçan tek ve birinci firmayız. Dünyada 239 havalimanına iniyoruz” diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim