• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

THY, Atlanta'ya uçmaya hazırlanıyor

THY, Atlanta'ya uçmaya hazırlanıyor
THY Genel Müdür Yardımcısı Olmuştur, ABD'de 9'uncu uçuş noktasının Atlanta olacağını ve ilk seferin 16 Mayıs 2016'da yapılacağını açıkladı.


Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, ABD'de 9'uncu uçuş noktasının Atlanta olacağını ve ilk seferin 16 Mayıs 2016'da yapılacağını açıkladı. Olmuştur, sefer için bilet satışlarının da başladığını duyurdu. Türk Hava Yolları, Avrupa'da 105'inci Avusturya'da ise Viyana ve Salzburg'dan sonra üçüncü uçuş noktası olan Graz'a ilk sefer yapıldı. Avusturya Graz Havalimanı'na iniş yapan THY uçağı burada su takısıyla karşılandı. İlk sefer olması dolayısıyla da apronda kurdele kesildi.

Ekimde miami uçuşları da başlıyor

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Amerika'da iki yeni uçuş ağının açılışını yapacaklarını söyledi. Olmuştur, 25 Ekim 2015 tarihinde Amerika'daki 8'inci uçuş noktamız olan Miami seferlerine başlayacağız. Ayrıca ABD'de 9'uncu uçuş noktamız olacak Atlanta'ya da 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren her gün sefere başlayacağız. Bugün itibariyle Atlanta seferleri için bilet satışlarına başladık dedi.

Avrupa'da frekans artışına gideceğiz

Graz seferleri hakkında da bilgi veren Olmuştur, Daha önce Avusturya'da Viyana ve Salzburg'a uçuyorduk. Graz'ın Avusturya'nın sanayi şehri olarak tanımladığımız yer olması nedeniyle kurumsal müşteri beklediğimiz bir hat olacak. Kurumsal müşteri açısından da Graz seferlerimizle birlikte yüzde 50'ye yakın transit yolcu taşıyabileceğimizi ön görmekteyiz. Aynı zamanda bu hat Slovenya'nın Maribor şehrine de hizmet verecek yakınlıkta olması sebebiyle de önem taşıyor. Avrupa'da 105'inci uçuş noktamızı Graz'ın olmasıyla birlikte aslında resmi tamamlamaya başladık. Bundan sonra Avrupa'da frekans artırmaya gideceğiz diye konuştu.

İtalya'ya seferlerimizi arttıracağız

Yaz mevsiminin başlamasıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avrupa'nın bir çok noktasına da seferlere başladıklarını hatırlatan THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avrupa'nın bir çok noktasına uçmamız ve gösteriyor ki Avrupa'da herhangi bir yolcu problemi yaşamıyoruz. THY üst üste 5'inci kez Avrupa'nın en iyi havayolları seçildi. Yaz ayı itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Roma ve Barcelona seferlerine başladık. Ayrıca yine bu havalimanı üzerinden İtalya'ya yaptığımız uçak seferlerini artırmaya başlayacağız dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim