• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

THY, Bosna Hersek'i Anadolu'ya bağlıyor

THY, Bosna Hersek'i Anadolu'ya bağlıyor
Saraybosna ile Atatürk Havalimanı arasında 19 yıldır sefer düzenleyen THY, 2 Mayıs'tan itibaren, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak seferlerle Bosna Hersek'i Anadolu'ya bağlayacak.

Türk Hava Yolları (THY), 2 Mayıs'tan itibaren, Saraybosna Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni uçak seferleri düzenlemeye başlayacak.

THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, yaptığı açıklamada, Saraybosna Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasında 19 yıldır uçak seferleri gerçekleştirdiklerini ve halen haftada 18 seferle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Mevcut uçak seferlerine ek olarak, 2 Mayıs'tan itibaren, Saraybosna'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni uçak seferlerine başlayacaklarını belirten Kansu, şunları söyledi:

"İstanbul, Türkiye'nin en kalabalık kenti ve İstanbul'da yaşayan nüfusun yaklaşık yüzde 45'i Anadolu yakasında hayatını sürdürüyor. İstanbul'a komşu olan İzmit, Yalova, Bursa, Adapazarı gibi şehirleri dikkate aldığımızda, hizmete sokağımız bu yeni sefer sayesinde Marmara bölgesinin kuzey ve doğusuna hitap etmek mümkün olacak.

Yeni seferimiz ile Bosna Hersek'i, Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Anadolu'ya bağlayacağız. Aynı zamanda, Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Anadolu Jet'in tüm uçuş noktaları ile Anadolu'yu da Bosna Hersek'e bağlamış olacağız. Bu yeni uçuş noktamız ile sadece Anadolu insanımız Bosna Hersek'e değil, Bosna Hersekliler de İstanbul dışındaki şehirlere, Anadolu Jet aracılığıyla daha kolay ulaşabilme imkanına erişmiş olacak."

"Herşey dahil 99 euro"

Kansu, yaz boyunca haftada karşılıklı olarak 3 sefer yapmayı planladıklarını, yolcu sayısındaki artışa göre, sefer sayısının arttırılabileceğini bildirdi.

Yeni seferlerin, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri için planlandığına dikkati çeken Kansu, bilet fiyatının ise gidiş-dönüş, her şey dahil 99 euro olacağını kaydetti.

Kansu, Bosna Hersek'in doğal ve tarihi güzellikler açısından zengin bir ülke olduğunu ve turistik seyahatler için vize gerekmediğini anımsatarak, "Türkiye'nin herhangi bir şehrini ziyaret ediyormuş gibi haftasonları bile tatil için Bosna Hersek'e gelinebilir. Bosna'da herkese hitap edecek bir şeylerin olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim