• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

THY dağ keçilerinin sahasına girdi

THY dağ keçilerinin sahasına girdi
Alman 1 FC Köln’ün formasına göğüs reklamı vermek isteyen THY, takımın eski sponsoru ile anlaşmasından sonra dağ keçilerinin stadının saha içi reklamlarını satın aldı.

Tüm dünyada ses getiren Barcelona ve Manchester United sponsorluklarının bitmesiyle özellikle futbolda yeni sponsorluk fırsatlarını kaçırmak istemeyen Türk Hava Yolları (THY), ağırlıklı pazarı Almanya’da farklı bir anlaşmaya gitti. THY, geçen yıl Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından aynı ligden başka bir ekiple bu kez saha içi reklam konusunda anlaşmaya vardı.

Alınan bilgilere göre THY geçen yılın sonunda ikinci ligden Bundesliga’ya çıkan 1 FC Köln takımıyla saha içi reklam sponsorluğu anlaşması imzaladı. Takımın maskotu dağ keçisi olarak biliniyor. Kulüplere sponsorluk bulmak için aracılık sağlayan Infront Sports& Media tarafından hayata geçirildiği açıklanan anlaşma sayesinde THY 2014/15 sezonunun sonuna kadar 1 FC Köln takımının 55 bin kapasiteli stadı Rhein Energie Stadion’da reklam alanlarını kiraladı. Infront tarafından yapılan açıklamada THY’nin ayrıca kulübün bazı maçlara ulaşımını sağlayabileceği de ifade edildi. THY statta reklam ve tanıtım aktiviteleri düzenleyecek.

ÖNCE FORMASININ GÖĞSÜNE REKLAM VERMEK İSTEDİ 

Öte yandan THY’nin geçen sezon bahar aylarında Köln takımının formasının göğüs reklamının da sponsorluğu için devreye girdiği ancak takımın Alman enerji şirketi REWE ile mevcut anlaşmasını yenilemesi nedeniyle bu kararını rafa kaldırdığı da öğrenildi. Anlaşmanın ne kadara mal olduğuna dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Son dönemde sponsor arayışlarını hızlandıran THY’nin ağustos ayının başında da İtalya’nın ünlü futbol kulübü Roma’ya sponsor olmak için girişimlerde bulunduğu ifade edilmişti.

THY’NİN DİĞER SPONSORLUKLARI

Borussia Dortmund                   Galatasaray                                Basketbol Federasyonu
Shaktar Donetsk                      Fenerbahçe                                Euroleague Basketbol 
Beşiktaş                                 Trabzonspor                               Barcelona-Bitti
Bursaspor                               Maroussi B.C.                              Man.United-Bitti

MİLLİ TAKIMLAR'A İLK SERAMİKÇİ SPONSOR GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar ana sponsorları arasına bir firma daha katılıyor. Buna göre Nike, Turkcell, Coca Cola, Mercedes Benz, Garanti, Ülker ve Türk Hava Yolları’nın ardından NG Kütahya Seramik de Milli Takımlar’ın ana sponsoru olmak için anlaşma imzalayacak. Böylelikle Milli Takımlar’ın ana sponsor sayısı 8’e yükselecek. Gerçekleştirilecek bu anlaşmayla birlikte Türkiye’de ilk defa bir seramik markası Milli Takımlar ana sponsorları arasında yerini alacak. 

ANLAŞMA PAZARTESİ GÜNÜ

1 Eylül Pazartesi günü yapılacak anlaşmaya TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral imza koyacak. Federasyonun aynı zamanda Acıbadem, Arko, CarrefourSA, Nacar, Opet, Sarar, Sürat Kargo ve TeknoSA firmalarıyla da resmi tedarikçi sponsorluğu anlaşması bulunuyor.

http://www.ulastirma.com.tr/

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim