• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

THY Gaziantep-Erbil seferleri başlıyor

THY Gaziantep-Erbil seferleri başlıyor
Türk Hava Yolları, Gaziantep'ten Erbil'e haftanın 3 günü sefer gerçekleştirecek.

THY Gaziantep-Erbil seferleri başlıyor

Türk Hava Yolları, Gaziantep'ten Erbil'e haftanın 3 günü sefer gerçekleştirecek.

GTO Başkanı Mehmet Aslan, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamasında Gaziantep'ten Erbil'e uçak seferleri başlatılmasının sadece Gaziantep değil tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve ülke ekonomisi için önemli bir gelişme olduğunu kaydetti. Aslan, ''Güvenli ve hızlı ulaşım, ticaretin gelişmesi açısından büyük öneme sahip. Bundan böyle işadamlarımız ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacak ve bölgedeki iş adamları ile çok daha kolay bir şekilde bir araya gelecekler. Irak, Gaziantep'in ve ülkemizin toplam ihracatında hatırı sayılır bir paya sahip. Önümüzdeki yıllar içerisinde bu ülkeyle var olan ticaret hacmimizi arttırmayı planlıyorduk. İstanbul-Gaziantep Erbil hattında gerçekleştirilecek uçak seferleriyle bu yöndeki çabamız, hız ve ivme kazanacaktır. Bu gelişmenin önümüzdeki dönemde kent ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.


Açıklamasında Erbil'e uçak seferlerinin başlatılması için başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan olmak üzere Gaziantep milletvekillerinin de yoğun bir emek harcadıklarını kaydeden Aslan, “Aile Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin ve Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan Erbil'e uçak seferlerinin başlatılması için yürütülen çalışmalara önderlik ederek yoğun bir emek sarf ettiler. Sayın Bakanlarımız Şahin ve Çağlayan başta olmak üzere emeği geçen iktidarı, muhalefetiyle Gaziantepli tüm milletvekillerimize de çaba ve gayretleri için teşekkürü borç biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Aslan, Gaziantep ve ülke ekonomisini yakından ilgilendiren bu gelişmenin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, uçak seferlerinin ticari ilişkileri olumlu yönde etkileyeceğini sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim