• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

THY Golf Turnuvası'na sponsor oldu

THY Golf Turnuvası'na sponsor oldu
Golfün kraliçeleri National Golf Kulübü’nde mücadele edecek.Dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Ladies European Tour- Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası´nın Türkiye ayağı Turkish Airlines La

 

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Ladies European Tour- Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası´nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open 9 - 12 Mayıs 2013 tarihlerinde Antalya-Belek bölgesinde bulunan National Golf Kulübü’nde gerçekleşecek. Türk Hava Yolları Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası´nın 4.üncü kez ana sponsoru oldu.
 
Şubat ayında Avustralya’da start veren Ladies European Tour’un (LET) Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open 9 – 12  Mayıs tarihlerinde beşinci kez National Golf Kulübü’nde 31 ülkeden 126 profesyonel bayan golfçünün katılımıyla gerçekleşecek. Bu sene Çin, Kazakistan, Peru, Namibya, Kolombiya, Meksika ve Latvia’dan da golfçüler katılacak.  Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağı 2008 yılından beri, ulusal ve uluslararası alandaki tecrübesi ile dünyanın seçkin sermaye ve yatırım danışmanlık şirketlerinden olan Mineks International’ın organizatörlüğünde yürütülüyor.
 
Son iki senenin şampiyonu Hollandalı Christel Boeljon birinciliği elden bırakmamak için her biri alanında önemli başarılar elde etmiş profesyonel golfçülerle mücadele edecek. Aralarında National Golf Kulübü sahasını çok iyi tanıyan İngiliz oyuncu Melissa Reid’in yanı sıra,  Carin Koch, Laura Davies, Helen Alfredsson,  Lee-Ann Pace  ve İspanya’ nın en başarılı oyuncularından kabul edilen Carlota Ciganda  gibi isimler de bu yıl turnuvaya katılacak. Tüm yıl boyunca sürecek turnuva Türkiye’den sonra Hollanda, İspanya, Slovakya, İsveç, ABD, Çin, Hindistan, BAE, İskoçya ve Fransa gibi ülkelerde devam edecek. Turkish Airlines Ladies Open’dan bir gün önce 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarışacağı Turkish Airlines Ladies Open – Garanti Masters Pro-Am turnuvasında ise iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya gelecek. Profesyonel oyuncular Calista Luxury Resort´ta konaklayacaklar.
 
Uluslararası Arenada Bilinirliğini Arttırarak Ülke Turizmine Katkı Sağlayacağız
 
Mayıs ayında gerçekleşecek turnuvanın kusursuz geçmesi için hazırlıkların son hızla devam ettiğini kaydeden Mineks International ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent GÖKTUNA; “ Türkiye’de golf sporunun tanınmasına ve sevilmesine önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’na ilgi her geçen yıl artış göstermektedir.  Kültürler arası hoşgörünün pekişmesine büyük katkı sağlayan golf sporunun yaygınlaşmasında  sponsorların verdiği destek  büyük önem taşımaktadır. Bu turnuvalar ülkemizin uluslar arası alanda bilinirliğini arttırarak, ülke ve bölge turizmine de ciddi katkılar sağlamaktadır ‘’  dedi. Konuşmasında ekonomik durgunluğun turizme etkilerine değinen GÖKTUNA; ‘’Dünyada yaşanan genel ekonomik durgunluğu dikkate alarak golf turizminde indirimli tur paketleri gibi bazı alternatif uygulamalara  turizmcilerin dikkatini çekmek isterim’’ dedi.
 
Siz de “EN İYİ” lerin Yanında Olun
 
Türkiye’de golf sporunun tanınmasına ve sevilmesine önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’na ilgi her geçen yıl artıyor. Uluslararası kültür etkileşimine fırsat yaratan golf turnuvasının bilinirliğinin artmasında sponsorların verdiği destek büyük önem taşıyor.
 
EPGA Standartlarında İlk Golf Sahası
 
National Golf Kulübü, 18 Kasım 1994 tarihinde Antalya Belek bölgesinde 1100 dönümlük arazi üzerine kurulmuş, uluslararası golf turnuvalarının oynanmasına olanak sağlayan EPGA (European Professional Golfers Association) standartlarına uygun Türkiye’nin ilk şampiyonluk golf kulübüdür ve 2008 yılı itibariyle Ladies European Tour’un Türkiye ayağı olan Turkish Airlines Ladies Open’a ev sahipliğini yapmaktadır. 
 
National Golf Kulübü, 2000 yılında Akdeniz ülkelerindeki 1500 golf kulübü arasında 9. ve tüm Avrupa kulüpleri arasında en iyi 42. golf sahası seçilmiştir. 2002 Mart ayında Almanya’da yayınlanan Golf Magazin Dergisi’nin araştırmalarına göre dünya genelinde 16. ve 2003 yılında Alman Journal Magazin Dergisine göre dünyadaki “100 Golf Sahası” sıralamasında 14. sıradadır. 2012’ de Golf Digest Travel Awards 2.si seçilmiştir. Türkiye´de ISO 9001 – 2000 kalite belgesini alan ilk golf kulübüdür. 
 
 
“JUNIOR AKADEMİ”de Geleceğin Golfçüleri Yetişiyor
 
Yaşları 7-18 arasında değişen, aralarında Antalya Yetiştirme Yurdu’ndan 13 çocuğun da bulunduğu 80 öğrenci National Golf Kulübü tarafından geleceğin golfçüleri  olarak yetiştiriliyor. Hafta sonları ve diğer tüm tatil günlerinde zamanlarını National Golf Kulübü’nde geçiren çocuklar golf sporunun yanı sıra, yeme-içme, yabancı dil, görgü kuralları gibi bir çok konuda profesyonel eğitimciler tarafından donanımlı, vizyon sahibi bireyler olarak yetiştiriliyor. Uzman doktor ve spor diyetisyeni tarafından sürekli kontrol edilen NGC  Junior Akademi öğrencisi  çocukların çoğu  Türkiye Golf Federasyonu A Milli Takımına aday olup, 14 -18 yaş grubundaki çocukların birçoğu şimdiden Türkiye Liginde oynamaya hak kazanmış. Bunların içinde 2 kız, 3 erkek olmak üzere 5 öğrenci ise şimdiden uluslar arası turnuvalarda ülkemizi temsil etmektedir. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim