• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

THY, IATA onaylı Eğitim Merkezi oldu

THY, IATA onaylı Eğitim Merkezi oldu
IATA ile Bölgesel Eğitim Ortaklığı’nı başlatan Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı, IATA onaylı Eğitim Merkezi oldu..

IATA NEYSE THY DE O!

IATA ile Bölgesel Eğitim Ortaklığı’nı başlatan Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı, IATA onaylı Eğitim Merkezi oldu..

IATA ile yapılan anlaşmadan sonra THY'den şu açıklama yapıldı:

Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı, eğitim alanında IATA ile en üst düzeyde ve en kapsamlı ortaklık olan Bölgesel Eğitim Ortaklığı anlaşmasını imzaladı. Aynı zamanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek IATA (International Air Transport Association- Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) Onaylı Eğitim Merkezi oldu.

IATA tarafından verilmekte olan tüm eğitimler, yine IATA’nın yetkilendirdiği eğitmenler tarafından, bundan böyle IATA’nın Bölgesel Eğitim Ortağı olan Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı’nın İstanbul’daki merkezinde de verilebilecek. Bu eğitimler, Eğitim Başkanlığı’nı gelir odaklı bir birim olma yolunda daha da kuvvetlendirecek.

IATA Onaylı Eğitim Merkezi olmanın sağladığı güçle, Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı, kendi eğitmen kadrosuyla IATA onaylı kurslar düzenleyip, bütün dünyada saygınlığı ve geçerliliği olan eğitimleri ve diploma programlarını iç ve dış pazara sunabilecek.

Bu eğitim ortaklığıyla, Harvard ve Stanford üniversiteleriyle işbirliği içerisinde havacılık, yönetim ve liderlik gibi alanlardaki diploma programları Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı bünyesinde verilebilecek.

Avantajlı konumu itibariyle Asya’dan Balkanlar ve Avrupa’ya, Kafkasya’dan Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya kadar uzanan geniş bir bölgenin pek çok açıdan merkezi durumunda olan İstanbul’da gerçekleşecek olan eğitim programları, bölgenin havacılık alanındaki eğitim talepleri göz önünde bulundurularak oluşturulacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim