• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

THY iki takıma daha sponsor oldu

THY iki takıma daha sponsor oldu
THY ve FC Shakhtar Donetsk takımı resmi sponsorluk için anlaşırken, Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Ajax ile de saha kenarı dijital reklam anlaşması yaptı.

THY iki takıma daha sponsor oldu

THY ve FC Shakhtar Donetsk takımı resmi sponsorluk için anlaşırken, Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Ajax ile de saha kenarı dijital reklam anlaşması yaptı.

Ukrayna’nın ünlü futbol kulübü FC Shakhtar Donetsk sponsorluk anlaşmasının resmi töreni önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Türk Hava Yolları’nın önemli pazarlarından biri olan ve halihazırda 6 ayrı şehrine uçtuğu (Kiev, Donetsk Lviv, Odessa, Simperefol, Dnepropetrovsk) Ukrayna’nın ünlü futbol kulübü FC Shakhtar Donetsk arasında sponsorluk anlaşmasına varıldı. Anlaşma 20 Mart Pazar günü Donetsk’te yapılacak imza töreni ile resmiyet kazanacak.

1,5 Yıllık sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Türk Hava Yolları Ukrayna’nın ünlü takımı FC Shakhtar Donetsk “resmi sponsoru” ünvanı ile takım formasında sırt reklamı olarak logosunu bulunduracak ve kulübün kendi sahası Donbass Arena Stadı’ndaki reklam panoları başta olmak üzere internet dahil tüm mecralarında reklam ve logoları ile yer alacak. FC Shakhtar Donetsk takımının futbolcularına Türk Hava Yolları PR aktivitelerinde de yer verilecek. Türk Hava Yolları FC Shakhtar Donetsk‘i Ukrayna dışında gerçekleştirilecek turnuvalara ve kamplara taşıyacak.

FC Shakhtar Donetsk, Ukrayna’nın dünyaca tanınan en ünlü futbol kulubü markalarının başında geliyor. 1936 Yılında kurulan ve bu sene 75’inci yılını kutlayan S.Donesk, 2009 yılında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında oynandığı UEFA Kupasını Almanya’nın Werder Bremen takımını 2-1 yenerek kazandı. 16 Takımdan oluşan Ukrayna liginde lider olan takım Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek finale yükselerek mücadelesine devam etmektedir. Takımın antrenörlüğünü daha önce Galatasaray ve Beşiktaş kuluplerini çalıştıran Mircea Lucescu yapıyor.

Havacılıkta global bir oyuncu haline gelen Türk Hava Yolları, FC Shakhtar Donetsk sponsorluğu ile, özellikle Ukrayna/Rusya pazarında da markalaşma yolunda bir atılım daha gerçekleştirmiş olacak.

AJAX İLE DE SAHA KENARI ANLAŞMASI

Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Ajax ile saha kenarı dijital reklam anlaşması yaptı.

THY Amsterdam Müdürü Metin Gözüaçık, yaptığı açıklamada, reklamların, Amsterdam Arena Stadı'ndaki lig ve kupa maçlarında gösterilmeye başlandığını, bu konuda olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Reklam anlaşmasının ligin ikinci yarısında Arena Stadı'nda yapılacak tüm maçlar için geçerli olduğunu, ama bunun gelecek sezonu da kapsayacak şekilde uzatılabileceğini dile getiren Gözüaçık, 50 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı'nda her hafta gösterilen THY reklamlarının televizyon başındakiler de dahil milyonlarca kişi tarafından izlendiğini kaydetti.

Gözüaçık, şöyle dedi:

“Farklı kesimlerden çok iyi tepkiler alıyoruz. Ajax, Hollanda'nın çok önemli bir kulübü. 4 milyon taraftarı olduğu söyleniyor. O yüzden reklam anlaşmasının çok yerinde olduğunu söyleyebilirim. Ligin ikinci yarısı için anlaşma yaptık, ama bunu önümüzdeki sezon için de düşünebiliriz.”

Hollanda'da amatör liglerde mücadele eden Türk futbol kulüplerine de barter kapsamında destek verdiklerini bildiren Gözüaçık, “Sporu desteklemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yaz sezonu çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Metin Gözüaçık, bu konuda tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve talebin gayet iyi olduğunu söyledi.

THY'nin kısa süre önce başlattığı İstanbul aktarmalı Bangladeş'in başkenti Dakka ve Vietnam'ın başkenti Ho Chi Minh City seferlerinin de Hollanda'da büyük ilgi gördüğünü ifade eden Gözüaçık, “Hollanda'dan bu ülkelere direkt uçuşlar yok, biz çok ekonomik fiyatlara uçtuğumuz için tercih ediliyoruz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim