• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

THY ile Air New Zealand’dan ortak uçuş

THY ile Air New Zealand’dan ortak uçuş
Türk Hava Yolları (THY) ve Air New Zealand, her iki taşıyıcı tarafından sefer icra edilen güzergahlarda ortak uçuş anlaşması imzaladı.
Anlaşma, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Air New Zealand CEO'su ChristopherLuxon tarafından Cape Town'da düzenlenen bir etkinlikte imzalandı.
 
Star Alliance üyesi THY ve Air New Zealand, ticari ilişkilerindeki gelişimi bir adım daha ileri taşımaya karar verdi. Codeshare anlaşması yolculara, Türkiye ve Yeni Zelanda arasındaki seyahatlerinde her iki taşıyıcının uçuş ağından ideal bir bağlantı ve artan seyahat esnekliği ile yararlanma imkanı sağlayacak. İstanbul ve Auckland üzerinden icra edilen codeshare uçuşları her iki havayolunun yolcularına her iki ülkenin iç hat noktalarına uçuş imkanı sağlamasının yanı sıra, THY yolcularına Air New Zealand uçuş ağı üzerinden Avusturalya'ya seyahat etme olanağı tanıyor.
 
Air New Zealand CEO'su ChristopherLuxon, bu anlaşmanın müşterilerine bir dizi Akdeniz güzergahı için hem iş hem de eğlence açısından uygun bir ağ geçidi imkanı sağlayacağını söyledi.
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ise "Bu anlaşma sayesinde her iki havayolu şirketinin yolcularına, Hong Kong ve Los Angeles üzerinden, Türkiye, Yeni Zelanda ve Avustralya'ya seyahat etme imkanısunmasıdır. Ayrıca, bu ortak uçuş anlaşması ile yolcular, Avustralya'da Auckland'ın ötesindeki noktalara seyahat edebilecek." dedi.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim