• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

THY ile Tofaş'tan özel bir kampanya

THY ile Tofaş'tan özel bir kampanya
Tofaş, Türk Hava Yolları (THY) ile birlikte, yolcu sadakat programı Miles&Smiles üyeleri için özel bir kampanya başlattı.

 

Tofaş açıklamasına göre, Tofaş çatısı altında bulunan Fiat, Lancia, Alfa Romeo veya Jeep marka otomobil satın alan Miles&Smiles üyeleri 50 bine varan bonus mil kazanıyor. 
 
Program üyelerine ayrıca, 350 lira ve üzerindeki mekanik servis harcamalarında da, her 1 lira için 1 bonus mil hediye ediliyor.
 
Fiat Freemont, Yeni Fiat Linea ve Linea Classic, Fiat Bravo, Fiat 500, Fiat 500 by Gucci, Punto, Yeni Fiat Panda, Alfa Romeo Giulietta ve MiTo, Lancia Delta ile Jeep Compass gibi modellerden satın alan Miles&Smiles üyelerine mil kazandıran kampanya, 30 Haziran 2013 tarihine kadar devam edecek. 
 
Fiat Freemont satın alacak müşterilerin 50 bin mil kazanacağı kampanyada, Yeni Fiat Linea ve Linea Classic ile Fiat Bravo, Fiat 500 ve Fiat 500 by Gucci modellerinden birini satın alan Miles&Smiles üyeleri 15 bin mil, Punto veya Yeni Fiat Panda'yı tercih edenler 10 bin mil, Alfa Romeo Giulietta, MiTo, Lancia Delta veya Jeep Compass satın alanlar ise 20 bin mil kazanacak.
 
Kampanyadan yararlanmak isteyen Miles&Smiles üyelerinin, otomobilini satın almadan önce, yetkili satış ve servis noktalarına TK ile başlayan Miles&Smiles üyelik numaraları veya kartları ile başvurmaları gerekiyor. 
 
Bu işlemin ardından, Türkiye çapına yayılmış herhangi bir Fiat, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep bayinden araç satın alındığında, kampanya dahilinde sunulan bonus millerden yararlanmak mümkün olabiliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim