• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

THY, İspanya seferlerinde artışa gidiyor

THY, İspanya seferlerinde artışa gidiyor
Hızla büyüyen ve uçuş ağını genişleten Türk Hava Yolları; 41 iç hat, 137 dış hat olmak üzere toplam 178 destinasyona ulaşıyor.

Türk Hava Yolları İspanya seferlerini arttırıyor

Hızla büyüyen ve uçuş ağını genişleten Türk Hava Yolları; 41 iç hat, 137 dış hat olmak üzere toplam 178 destinasyona ulaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İspanya’nın güneyindeki Malaga şehri seferlerine başlayan Türk Hava Yolları ( THY ), İspanya ‘nın birçok şehrine direk uçuşlar gerçekleştiriyor.

Türk Hava Yolları Malaga ‘ya da direk uçuyor

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Malaga seferleri Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 sefer olarak gerçekleştiriyor. Ayrıca, Türk Hava Yolları ile Endülüs’e uçan herkese 69 €’ dan itibaren uçak bileti bulunabiliyor.

Direk uçtuğu rotalara Malaga ‘yı da ekleyen Türk Hava Yolları, böylelikle İspanya’nın Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla ve Malaga gibi şehirlerine direk uçuşlar gerçekleştiriyor. Türk Hava Yolları, İspanya ‘nın Endülüs bölgesinin turistler tarafından tercih edilmesi ile birlikte harekete geçerek direk uçtuğu destinasyonları genişletmeye karar verdi.

Malaga son yıllarda Türk yolcular tarafından ilgi görüyor. Endülüs Bölgesi’nin en önemli noktası olan Malaga, aynı zamanda İspanya’nın nüfus olarak 5. büyük şehri.

Türk Hava Yolları ‘nın dev sponsor anlaşmaları
Türk Hava Yolları yoğun talep alan bölgelere uçuşlarını arttırırken, biryandan da dev sponsorluk anlaşmaları ile adından söz ettiriyor. Türk Hava Yolları şimdilerde, sponsor olduğu Barcelona ve Manchester United takımlarının Şampiyonlar Ligi’nde finale kalmasının heyecanını yaşıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim