• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

THY, Isparta-İstanbul seferlerini artırıyor

THY, Isparta-İstanbul seferlerini artırıyor
Türk Hava Yolları (THY)'nın Isparta - İstanbul arasında haftada üç kez yapılan seferlerin 5 güne çıkarması istendi.

Isparta, THY'den sefer istedi

Türk Hava Yolları (THY)'nın Isparta - İstanbul arasında haftada üç kez yapılan seferlerin 5 güne çıkarması istendi.

Azine Turizm ve Seyahat Acentesi sahibi Adem Demiralay, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul'a düzenlenen uçak seferlerinin 5 güne çıkarılmasının ticaret ve iş dünyası açısından ciddi bir kolaylık sağlayacağını kaydetti. Sefer sayısının artması ile birlikte tur şirketlerinin de Isparta'ya olan ilgisinin artacağını savunan Demiralay, 'Isparta'ya şöyle bir baktığımızda gerçekten gezilecek, görülecek pek çok yerin olduğunu ve bizim de bunu ülkemize ve dünyaya tanıtmamız gerektiğini düşünüyoruz. İnsanların aklına turizm denince sadece deniz, güneş ve kum geliyor. Aslına bakarsanız turizm bundan ibaret değildir.' dedi.

Turizmin içerisine doğa turizmi, sağlık turizmi, yayla turizmi, inanç turizmi, kayak turizmi gibi birçok şeyi sokmanın mümkün olduğunu ifade eden Demiralay, bunların hepsinin Isparta'da mevcut olduğunu anlattı. Demiralay, turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için gerekli tanıtımı sağlayarak bütün yerli ve yabancı turistlerin Isparta'ya gelmesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını aktardı. İnsanların tatil için gezip dinlenmek için artık tur acentelerini tercih ettiklerini ifade ederek, 'Biz de bütün bunları dikkate alarak bu sektörde adım adım ilerliyoruz. Acenteliğimizde bütün Türkiye ve dünyadaki otel zincirleri ve tatil merkezlerine ve uçaklara rezervasyon yapmaktayız.' diye konuştu.

Süleyman Demirel Havalimanı'ndan THY'nın uçak seferlerini yeniden başlatmasının Isparta turizmine bir artı sağladığını belirten Demiralay, 'İş ve turizm sektörü olarak haftada 3 gün olan uçak seferlerinin önümüzdeki aylardan itibaren haftada 5 güne çıkartılması ve birde doğu illerinden birisine haftada bir gün uçak seferi konulması talebinde bulunduk.' şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim