• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

THY, İstanbul-Stuttgart seferini artırıyor

THY, İstanbul-Stuttgart seferini artırıyor
Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Stuttgart seferlerinin sayısını artıracak.

İSTANBUL-STUTTGART SEFERİNİ ARTIRIYOR

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Stuttgart seferlerinin sayısını artıracak.

THY Almanya basın bürosundan yapılan açıklamada, şimdiye kadar THY'nin Stuttgart'tan günde 2 kez İstanbul'a uçtuğu, yaz programı ile birlikte sefer sayısının artırılacağı belirtilerek, ''Yolcu ve acentelerden gelen talepleri dikkate alarak, seferlerimizi 21 Nisandan itibaren günde 3 sefere çıkartıyoruz. Seferler 13 Hazirana kadar pazartesi, perşembe, cumartesi ve pazar günleri 4 kez, 13 Hazirandan sonra ise günde 3 sefer olarak icra edilecektir'' denildi.

Yeni eklenecek seferler ile İstanbul'a ulaşımın günün her vaktinde gerçekleşebileceği ve yolcuların İstanbul üzerinden iç ve dış hat aktarma uçaklarına rahatlıkla ulaşabileceği ifade edilen açıklamada, Stuttgart'tan İstanbul aktarmalı diğer ülke uçuş bağlantılarının da arttığı, bekleme sürelerinin kısaldığı ve yeni bağlantı imkanlarının sağlandığı kaydedildi.

Böylece Stuttgart-İstanbul hattında günübirlik gidiş-dönüş imkanının da sağlanacağı belirtilen açıklamada, özellikle acil iş durumlarında bu seferlerin talepleri karşılayacağının düşünüldüğü bildirildi.

THY Stuttgart Müdürü Mustafa Doğan, Almanya'ya seferlerin başlatılmasının 50. yılı nedeni ile satılan 159 avroluk biletlerin acentelerden ya da internet üzerinden alınabileceğini ifade ederek, ''Bu biletlerimizden kısıtlı sayıda bulunduğunu ve oldukça hızlı bir şekilde tükendiğini ayrıca belirtmek isteriz. Erken davranan yolcularımız bundan istifade edebilecektir. Yolcularımızın özellikle THY uçuşlarını ve ücretlerini ayrıntılı bir şekilde sorması menfaatlerine olacaktır'' dedi.

Doğan ayrıca, Stuttgart'tan başlayacak yeni seferlerin bölgeye katkı sağlayacağını belirterek, bu seferleri hizmete sunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim