• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

THY, İtalyan devi İnter'e sponsor olacak

THY, İtalyan devi İnter'e sponsor olacak
Türk Hava Yolları (THY), işbirliği yaptığı kulüpler arasına Inter'i de katmaya hazırlandığı iddia edildi.

THY, İTALYAN DEVİNE SPONSOR MU OLUYOR?

Dünyanın en büyük kulüplerinden Barcelona ve Manchester United ile ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nin (Euroleague) sponsoru Türk Hava Yolları (THY), işbirliği yaptığı kulüpler arasına Inter'i de katmaya hazırlandığı iddia edildi.

175 ülkeden yayın

Euroleague ile yaptıkları anlaşmanın 5+5 yıllık olduğunu ve opsiyon hakkının kendilerinde bulunduğunu belirten Topçu, “175 televizyondan yayınlanan bu anlaşmanın THY'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. Barcelona'daki toplantıda bir araya geldiği Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu'dan, 2012 Euroleague Final Four organizasyonunun İstanbul'a verilmesini talep ettiklerini ifade eden Topçu, büyük olasılıkla bu isteklerinin kabul edileceğini söyledi.

Dünya peşimizde

Barcelona, Manchester United ve Euroleague ile yaptıkları anlaşmaların perde arkasını da anlatan Hamdi Topçu, “Son global krizde kar etmeyi başaran ender şirketlerden biri olunca spor kulüplerinin dikkati bir anda bize çevrildi. Yaptığımız bütün sponsorluk anlaşmalarında ilk teklif onlardan geldi. Halen de dünyanın dört bir yanından kulüpler ‘bize sponsor olur musunuz' diye geliyorlar” diye konuştu.

Teklifleri inceliyoruz

Gelen teklifleri titizlikle incelediklerini belirten Topçu, İtalya'dan büyük bir kulüple daha anlaşmak üzere olduklarını kaydetti. Topçu, söz konusu kulübün adını açıklamadı ve “Milano şehrinin bir takımı” demekle yetindi. Milan'ın daha önce Emirates ile anlaşma yapmış olması nedeniyle THY'nin sponsorluk yapacağı yeni kulübün son Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu Inter olduğu belirlendi.

Bursaspor'a forma reklamı veremeyiz

Bursaspor Kulübü'nün forma reklamı talebini neden reddettiklerini de anlatan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “THY olarak biz Türkiye'nin şirketiyiz. Dolayısıyla tek bir kulübe forma reklamı vermemiz şirket çıkarları açısından uygun olmaz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim