• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

THY kabin amiri K.P Galley'e işedi

THY kabin amiri K.P Galley'e işedi
Türk Hava Yolları’nın olay kabin amiri K.P., Bangkok uçuşunda meslektaşına saldırdı, galleye işedi.

 

Alkole olan düşkünlüğü ile bilinen THY Kabin Amiri K.P, bu kez THY’nin de sabrını taşırdı. Daha önce görevli olduğu bir sefer sırasında aşırı alkol aldığı için komaya giren ve İspanya’da uçaktan indirilerek tedavi altına alınan K.P, THY içerisinde bu tür vukuatlarıyla tanınıyordu.
 
İspanya’da Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanan futbol maçı sonrası Galatasaray futbol takımını taşıyan uçakta bulunan ve burada da aşırı alkol alan K.P., uçakta taşkınlık yapmıştı. Bunun üzerine Galatasaray futbol takımının bulunduğu uçak İtalya’nın Roma kentine inmek zorunda kalmış, kabin amiri K.P, uçaktan indirilerek hastaneye kaldırılmıştı.
 
Alkol sorunu olduğu yöneticileri tarafından da bilinen K.P, her seferinde bir daha alkolden uzak durma sözü verse de bir türlü alkolü hayatından çıkaramadı. THY’nin sabrını taşıran olay ise geçtiğimiz haftalarda Bangkok uçuşu sırasında yaşandı.
 
Bir kez daha aşırı alkol alan K.P, arkadaşlarının müdahalesine sinirlenince kendisinden sorumlu olan kabin amiri purser’e saldırdı. Fiziki saldırı sonrası diğer arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan K.P, hızını alamadı ve galley olarak bilinen yere arkadaşlarının gözü önünde işedi. Diğer ekip, kabin amirinin taşkınlığına yolculara hissettirmemek için yoğun çaba sarfetti. Uçağın kaptan pilotu ve purser, K.P hakkında rapor hazırladı.
 
İstanbul’a dönüldüğünde işine son verilmek için insan kaynaklarına çağırılan K.P, emekliliğini istedi ve sorunlu kabin amiriyle THY’nin yolları ayrıldı.
 
Kaynak: AirportHaber
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim