• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

THY Kırımlı çocukları misafir edecek

THY Kırımlı çocukları misafir edecek
THY sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başarılı olan ancak maddi durumu yetersiz 14 Kırımlı öğrenciyi Antalya'da misafir ediyor.

THY Kırımlı çocukları misafir edecek

THY sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başarılı olan ancak maddi durumu yetersiz 14 Kırımlı öğrenciyi Antalya'da misafir ediyor.

Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin Simferepol kentinden gelen ilköğretim 7. sınıf öğrencisi 14 çocuk, THY Antalya Müdürü Ömer Durna'yı ziyaret etti. Öğrencilere uçak maketleri hediye eden Durna, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 14 Kırımlı öğrenciyi 3 gün süreyle Antalya'da misafir edeceklerini söyledi.

Geçen yıl da Bosna Hersek'teki kimsesiz 17 çocuğu misafir ettiklerini anlatan Durna, Kırımlı çocukların Belek'teki Sirene Golf Otel'de konaklayacaklarını ifade etti. Kırımlı çocukların Antalya'daki tarihi yerleri ziyaret edeceğini ve aynı zamanda golf eğitimi alacaklarını anlatan Durna, şöyle konuştu:

''Buradaki çocukların maddi durumları yetersiz ancak derslerinde çok başarılılar. Bir çoğunun da ya annesi ya da babası vefat etmiş durumda. İlk defa yurt dışına çıkıyorlar. Onlara unutamayacakları 3 gün yaşatmak istiyoruz.''

Kırımlı 14 yaşındaki Muhammet Umerov, hayatında ilk defa yurt dışına çıktığını ve Antalya'yı çok sevdiğini söyledi. Kendilerini misafir eden THY'ye teşekkür eden Umerov, ''Antalya çok güzel bir kent. Burada gezerken limon ve portakal ağaçlarını gördük. Havası da çok güzel. Golf öğreneceğim için çok heyecanlıyım'' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim