• BIST 9712.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

THY Kobe ve Messi ile 'tık' rekoru kıracak!

THY Kobe ve Messi ile 'tık' rekoru kıracak!
İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ile basketbolda dünya starı olan Kobe Bryant'ın oynadığı THY'nin reklam filmi video paylaşım sitesi Youtube'ta rekora koşuyor.

 

Türkiye, Hollanda, İspanya ve Amerikalı yapımcı ve oyuncularında görev aldığı reklam filmi tüm dünyada 7 Aralık 2012 tarihinden itibaren gösterime girerken Youtube da THY'nin resmi sayfasında video iki günde 8 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
 
MİLYONLARCA KİŞİ TIKLADI
 
Türk Hava Yolları'nın 7 Aralık tarihinde dünya televizyonlarında da gösterilmeye başlanan marka elçileri ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi'nin oynadığı reklam filmi internette milyonlarca kişi tarafından tıklandı.
 
Sadece video paylaşım sitesi Youtube'ta THY'nin resmi sayfasında reklamı iki günde 8 milyondan fazla kişi izledi. Reklamın Youtube da başka hesaplar tarafından da yüklendiği düşünüldüğünde bu rakam çift rakamlara ulaştı. THY'nin küresel marka tanıtım elçisi de olan iki süperstar Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Lakers'ın formasını giyen Kobe Bryant ile İspanyol devi Barcelona'nın ünlü futbolcusu Lionel Messi'nin de yer aldığı THY'nin reklam film Türk, Hollandalı, İngiliz, İspanyol ve ABD'li ekiplerin işbirliği ile çekilmişti.
 
Birçok kesim tarafından beğenilen reklam filmi için Kobe Bryant daha önce İstanbul'a gelerek çekimlere katılmıştı. Ünlü futbolcu Messi de çekimlere Barcelona'da katılmıştı.Çok sempatik bulunan reklam filmi ileTHY, uluslararası alanda görünürlüğünü ve bilinirliğini artırmada önemli bir adım daha atmış oldu. Reklamda Kobe ve Messi küçük hayranını etkilemek için şov yaparken, çocuk sonunda THY kabin görevlisinin ikram ettiği dondurmayı seçiyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim