• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

THY, Kosova pazarındaki payını arttırdı

THY, Kosova pazarındaki payını arttırdı
Dünyada seçkin hava yolları arasındaki yerini pekiştiren Türk Hava Yolları (THY), Kosova'da pazarındaki payını arttırdı.

 

Dünyada seçkin hava yolları arasındaki yerini pekiştiren Türk Hava Yolları (THY), Kosova'da pazarındaki payını arttırdı. 
 
THY Kosova Temsilciliği Genel Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu, 2012 yılının hem THY açısından hem de THY Kosova Müdürlüğü açısından çok başarılı geçtiğini belirtti. 2012 yılını İHA'ya değerlendiren THY Kosova Genel Müdürü Hacıibrahimoğlu, geçen yıl içinde transit yolcu sayısında ciddi bir artışın sağlandığını kaydetti. 
 
Amerika, Uzak Doğu ve İskandinavya bağlantılarıyla yolcuların en fazla uçmayı tercih ettiği hava yolu şirketi olma konumunu sürdürmeyi başardıklarına dikkat çeken Hacıibrahimoğlu, "2011 yılında kış aylarında haftada 7, yaz aylarında haftada 9 uçuş gerçekleşirken, 2012 yılında kış aylarında sefer sayısı haftada 10'a, yaz aylarında da haftada 14'e çıkarıldı. Sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere her gün düzenlenen seferler, transit yolcu sayısında ciddi artış meydana getirdi. Özellikle sabah uçuşları Amerika, Uzak Doğu ve İskandinavya'ya, akşam saatlerinde de ilk sırada Orta Doğu ve Dubai'ye kaliteli bağlantılar sağlamasından dolayı THY Kosova pazarındaki payını ciddi oranda artırdı" diye konuştu. 
 
Türk Hava Yolları Kosova Temsilciliğinin 2013 yılı hedeflerine de değinen Hacıibrahimoğlu, yolcu sayısı ve kapasitenin daha da artırılmasını, ana hedeflerinden biri  olarak gösterdi. 2013 yılında her ay bazı özel hatlarda çok özel promosyonlar yapacaklarını kaydeden Hacıibrahimoğlu, "Bu ay içinde Priştine-İstanbul gidiş dönüş tüm vergiler dahil olmak üzere 99 avroya promosyon ücreti çıkarıldı. 10 Ocak-31 Ocak tarihlerinde biletleme yapılması şartı ile 15 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde geçerli olacak. Bu ve buna benzer promosyonlarla 2013 yılında daha uygun fiyatlara daha çok yolcu hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Gökhan Hacıibrahimoğlu, THY Kosova Temsilciliği olarak, dünyada en çok ülkeye uçan ve ikinci kez "Avrupa'nın En İyi Hava Yolu" seçilen THY'ye layık hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirtti.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim