• BIST 9626.79
  • Altın 2497.13
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.8711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

THY, Manchester seferlerini 10'a çıkarıyor

THY, Manchester seferlerini 10'a çıkarıyor
Türk Hava Yolları, artan yolcu taleplerini karşılamak üzere Manchester – İstanbul seferlerine 3 ek uçuş daha ilave ederek haftada 10’a çıkarıyor. Yeni seferler Manchester’de düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

THY, Manchester seferlerini 10’a çıkarıyor

Türk Hava Yolları, artan yolcu taleplerini karşılamak üzere Manchester – İstanbul seferlerine 3 ek uçuş daha ilave ederek haftada 10’a çıkarıyor. Yeni seferler Manchester’de düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Türk Hava Yollar, artan yolcu sayısına paralel olarak Manchester  - İstanbul seferlerini artırıyor. Yeni seferlerin tanıtımı, İngiliz siyasetçiler, iş dünyası temsilcileri, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, Pakistan’ın Manchester Konsolosu Ehsan Ullah Batth ve çok sayıca seçkin davetli katıldığı Manchester’da düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Tarihi Belediye Sarayı’nda düzenlenen tanıtım toplantısının girişinde konukları  Manchester  United Futbol Takımı’nın geçen yıl kazandığı kupa karşıladı. Eski futbolcu ve klüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu yemekli toplantıda konuşan, İngiliz Milletvekili Tony Lloyd, Avrupa Parlamentosu Milletvekili Arlene McCarthy, Manchester United Pazarlama Direktörü Jonathan Rigby, Manchestder Havalimanı İş Geliştirme Müdürü Aidan Mooney’in de aralarında yer aldığı, THY’nin gelişmesi ve tanınırlılığından övgü ile söz ettiler. 

Toplantıda Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, son yıllarda THY’nın gerçekleştirdiği atılımlar ile oluştturduıu dünya çapında önemli marka haline gelerek Türkiye’nin gurur duyacağı firmalardan biri haline geldiğini anlattı.

POTANSİYEL YÜKSEK SEFERLER ARTTI

THY Genel Müdürü Cengiz Türksoy  yaptığı konuşmada yakın zamana kadar, haftada karşılıklı olarak 7 olan Manchester – İstanbul seferlerinin, 25 Mart tarihinden itibaren 9 olduğunu, Mayıs ayında da 10’a çıkacağını açıklandı.
Türksoy, Manchester’dan Türkiye ve Türkiye ötesi destinasyonlara uçan yolcu sayısının artışı nedeniyle sefer sayısının da kademeli olarak artacağını kaydetti.

Cengiz Türksoy THY Manchester seferlerinin 1993 yılında başladığını ve geçen sürede gelişen bir destinasyon haline geldiğini belirterek, “Manchester’dan Türkiye yanı sıra  Ortadoğu, Çin, Hindistan, Uzakdoğu, Afrika ve Asya daki populer destinasyonlara yolcu taşımaktayız.  

Uçuşlarımızın haftada 10 sefere çıkması sonucu yolcularımıza uçuş saatleri konusunda daha fazla alternatif sunulacak  olup, İstanbul ötesi uçan yolcularımıza daha iyi bağlantı sağlamış olacağız. Son yıllarda özellikle İngiliz vatandaşı yolculardan Türk Hava Yollarına yoğun ilgi ve talep gelmekte olup ,düşük  sezon olan kış aylarında  bile Manchester İstanbul hattında çoğu zaman uçaklarda yer bulunamamaktadır.Yapılan frekans artışı ile  aynı zamanda  Türk misafirperverliği, keyifli ve güvenli ucuşlarla  gökyüzünde daha geniş kitlelere hitap edilecek” şeklinde konuştu.

THY AVRUPA’NIN 4. BÜYÜK HAVAYOLU

Türk Hava Yolları’na 2010 yılında Skytrax tarafından ‘Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram’ ödülü ve 2011 yılında Skyscanner tarafından ‘En İyi İkram’ ödülü verildiğine işaret eden Türksoy,  Türk Hava Yolları, uzun uçuşlarda Business Class yolculara ‘Flying Chef’ hizmeti sunan ilk hava yolarından biri olduğunun altını çizdi.  

Manchester United ve Barcelona FC Sponsorluk anlaşmalarının, Türk Hava Yolları’nın dünyadaki lider havayoları arasında yer almasında önemli rol oynadığını ifade eden Cengiz Türksoy, “İngiltere ve tüm dünyadaki futbol taraftarlarının ilgisini çekmiştir. Aynı zamanda yapılan değişik tanıtım faaliyetleri ile  Türk Hava Yolları’nın bölgedeki  marka bilinirliği her geçen gün dahada artmaktadır” dedi.

Türksoy sefer sayısının artmasıyla birlikte Cuma ve Pazar günleri karşılıklı iki uçuş gerçekleştirileceğini, Mayıs ayında ise Pazartesi günleri de çift sefer yapılacağını ifade etti.

Tanıtım toplantısına katılanlar THY’nin sponsoru olduğu Manchester United Futbol Klübünün standında yer alan şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğraf çektirirken, efsane oyuncularından Viv Anderson da masaları tek tek gezerek konuklara fotoğraflarını imzaladı. Yemekli toplantıda konuklara caz müziği eşliğinde Türk yemekleri ikram edildi. Çıkışta da katılımcılara kahve cezvesi ve fincanı hediye edildi.

1.20120330121226.jpg

Manchester’in tarihi belediye sarayı olan binada gerçekleşen yemekli tanıtım toplantısında seçkin davetli grubu hazır bulundu.

Manchester United Takımının kupasının da yer aldığı stand konukların büyük ilgisini çekti. İngiliz Milletvekili Tony Lloyd, THY’nin gelişiminden övgü ile söz etti.

2.20120330121250.jpg

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu  Ahmet Demirok yaptığı konuşmada, THY’nin  dünya çapında önemli bir marka haline glediğini kaydetti.

3.20120330121316.jpg

THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, Mayıs ayında sefer sayısının on olacağını açıkladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim