• BIST 9524.59
  • Altın 2522.367
  • Dolar 32.5815
  • Euro 34.6471
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

THY Miami seferlerine başlıyor

THY Miami seferlerine başlıyor
Küresel taşıyıcının Amerika’daki 8. uçuş noktası, Miami’ye direkt uçuşlar bugün itibarıyla başlıyor.

Türk Hava Yolları’nın, Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Montreal, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston ve San Francisco’nun ardından uçuş sağlayacağı 12. nokta olan Miami’ye ilk seferi, bugünden itibaren, haftanın her günü karşılıklı olarak icra edilecek.

Açılışla ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı (Pazarlama) Ahmet Olmuştur, “Amerika’daki etkinliğimizi süreklilikle artırıyor olmak bizim için oldukça memnuniyet verici. 15 yy.’ın sonlarında isimlendirilmiş Yeni Dünya, aradan birkaç yüzyıl geçmesine rağmen, günümüzde de birçok birey için hala yeni kapılar ve yeni keşifler anlamına geliyor. Dünyanın hemen hemen her köşesini yolcularına daha da ulaşılabilir kılmayı misyon edinmiş Türk Hava Yolları’nın öncelikli motivasyonu, hiç şüphesiz, birbirinden bağımsız keşiflerin tamamına araç olmanın verdiği mutluluk. Farklı hizmet anlayışımızla, bu mutluluğu, dünyanın sayısız noktasında olduğu gibi Amerika’nın en gözde destinasyonlarından birine, Miami’ye de taşıyacak olmak bizler için son derece keyifli bir deneyim olacak.” dedi.

İstanbul’dan Florida eyaletinin ikinci büyük kenti Miami’ye, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 599 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim