• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

THY, National Geographic ekranlarında

THY, National Geographic ekranlarında
Türk Hava Yolları’nın günlük çalışmasının detaylarını gösteren çalışma, sonbaharda National Geographic kanallarnda yayınlanacak.

National Geographic Channel Turkey ve Türk Hava Yolları hava yolunun günlük çalışmasının ilk kez kameralara açılacağı bir prodüksiyona başlayacaklarını duyurdu. Bu işbirliği Türk Hava Yolları’nın transfer merkezinin arkasında yatan yoğun operasyonu izleyicilerle buluşturmak için NGC ve Türk Hava Yolları’nı bir araya getirdi.  

Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan yapım Türk Hava Yolları’nın günlük operasyonunun perde arkasını mercek altına alacak. 

Ekim ve Kasım’da yayınlanacak    

Program önümüzdeki sonbahar aylarında National Geographic Channel ve Nat Geo People’da izleyici ile buluşacak. Ekim 2014’te tüm dünyadan gerçek insan hikayeleri üzerine odaklanan Nat Geo People’da kanalında, Kasım 2014’te ise National Geographic Channel’da ekrana gelecek.   

Program, her gün yüzlerce uçağı güvenli bir şekilde havalandırmak ve dünyanın her yerine milyonlarca yolcu taşımak için ortaya konulan çalışmayı gözler önüne seriyor. 

İzleyiciler tüm trafiğe tanıklık edebilecek

İzleyiciler, gerek havada gerekse pistte birçok yolcuya hizmet vermenin getirdiği oldukça karmaşık bir trafiğe tanıklık edecek. NGC, check-in kontuarından varışlara, kabin görevlilerinden gecikmelerin garanti olduğu bir dünyada vardiyalarla ilgilenen ekibe, pist görevlilerinden kayıp bagaj “dedektiflerine” kadar Türkiye’nin en büyük havayolu şirketinin operasyonuna detaylı bir bakış sunuyor. 

Program, sistemin sorunsuz işlemesini sağlayan Türk Hava Yolları çalışanlarının karşılaştıkları zorluklarla takım hâlinde ve nasıl başa çıktıklarının perde arkasını gösterecek. 

Atatürk Havalimanı’nda bir hafta sonu

Program, Istanbul Atatürk Havalimanı’nda geçen bir hafta sonunu konu alacak. İzleyiciler tüm olan bitenin Nat Geo kameraları önünde gerçek zamanlı olarak yaşandığı programda karakterlerin hayatlarına yakından tanık olma şansına sahip olacak.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim