• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

THY, Nürnberg fuarcılığa yolcu taşıyacak

THY, Nürnberg fuarcılığa yolcu taşıyacak
Türk Hava Yolları (THY) ile dünyanın en büyük 20 fuarcılık şirketlerinden biri olan Alman NürnbergMesse ve Airport Nürnberg İstanbul'da iyi niyet (LIO) anlaşması imzaladı.

THY, Nürnberg fuarcılığa yolcu taşıyacak

Türk Hava Yolları (THY) ile dünyanın en büyük 20 fuarcılık şirketlerinden biri olan Alman NürnbergMesse ve Airport Nürnberg İstanbul'da iyi niyet (LIO) anlaşması imzaladı.

THY, bu anlaşmayla 2013 yılından itibaren NürnbergMesse fuarcılık şirketi için 'tercihli havayolu' statüsü kazanacak ve fuar için yolcu taşıyacak.

Çırağan Palace Kempinski'de, saat 08.45'de gerçekleştirilen imza törenine THY Genel Müdürü Temel Kotil, Bavyera Eyalet Maliye Bakanı ve NürnbergMesse Şirketi Denetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Markus Söder, THY Kuzey Bavyera Eyaleti Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı, Nürnberg Havalimanı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Karl-Heinz Krüger ile Nürnberg Fuarcılık genel müdürleri Dr. Roland Fleck ve Peter Ottman katıldı.

NÜRNBERG'İ İSTANBUL'A İSTANBUL'U DÜNYAYA BAĞLAYACAĞIZ

THY Genel Müdürü Temel Kotil törenin ardından yaptığı konuşmada, "Anlaşmaya taraf herkese teşekkür ediyorum. Bu işbirliği ile Nürnberg'i İstanbul'a, İstanbul'u dünyaya bağlayacağız. Anlaşma bu açıdan çok önemli. Biz 38 milyon yolcu taşıyoruz. İnşallah bundan sonra yolcularımız Nürnberg'e oradan da fuara giderler. Şu da bir gerçek ki havacılık artıkça olumlu şekilde ekonomiye katkıda bulunuyor. Şu anda Avrupa'daki havayolu sıralamasında Almanlar, Fransızlar ve Türkler var. Kulağa Almanya ve Türkiye daha iyi geliyor çünkü bu iki millet daha çok çalışıyor. İnşallah herkese hayırlı olur" dedi.

İDEAL İŞBİRLİĞİNİ BAŞARDIK

Bavyera Maliye Bakanı ve NürnbergMesse Fuarcılık Şirketi Denetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Markus Söder de, "Bu işbirliği ortaklığıyla ekonomi merkezi olarak Nürnberg için ideal bir işbirliği oluşturmayı başardık. Türk Hava Yolları hızlı ve güvenli uçuş bağlantıları sağlamakta ve Nürnberg havalimanı da iş için seyahat edenlere etkin hizmetler sunmaktadır" dedi.

THY AVRUPANIN EN İYİSİ

Nürnberg Fuarcılık genel müdürlerinden Peter Ottman da anlaşma sayesinde dünyanın dört bir yanında İstanbul üzerinden Nürnberg'e işadamlarının gelerek fuarlara katılacağını belirterek, "THY Avrupa'nın ikinci büyük havayolu, ancak en iyisi. Bu anlaşma bize çok şey katacak" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim