• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

THY Nürnberg'de 40. yılını kutladı

THY Nürnberg'de 40. yılını kutladı
İniş sırasında havaalanı itfaiyesi uçağı iki taraftan su sıkarak karşılarken aprona alınan gazeteciler bu anı yakından izleme fırsatı buldu.
İniş sırasında havaalanı itfaiyesi uçağı iki taraftan su sıkarak karşılarken aprona alınan gazeteciler ve özel davetliler bu anı yakından izleme ve uçağı gezme fırsatı buldular. Kabin ekibi bu sırada konuklarına fındık ikram etti. 
 
40.YIL ÇELENGİ 
 
Hazırlanan 40.yıl çelengi etrafından tüm uçak ekibi ve konuklar hatıra fotoğrafı çektirdiler. Uçağın büyüklüğü ve konforu THY 'nin havayolu taşımacılığında geldiği noktayı gözler önüne serdi. 
 
RESEPSİYON VERİLDİ 
 
Aprondaki merasimden sonra havaalanındaki Mövenpick restoranda bir kokteyl verildi. Kokteyle,Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil, Federal Milletvekili Dağmar Wöhrl, Avrupa Metropol Bölgesi Nürnberg Türk-Alman İşadamları Derneği Başkanı Emre Hızlı, Bavyera SPD Milletvekili Arif Taşdelen, Nürnberg Büyükşehir Belediyesi Büyük Meslek ve Ekonomi Müdürü Dr.Michael Fraas,Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliği Başkanı Dr.İsmail Baloğlu ile çok sayıda üst düzey Türk ve Alman davetli katıldı. 
 
KONUŞMACILARDAN THY'YE ÖVGÜ 
 
Nürnberg THY Müdürü Dr.Osman Nuri Hasırcı, Başkonsolos Ece Öztürk Çil, Nürnberg Havaalanı Müdürü Karl-Heinz Krüger ve Belediye Ekonomi Müdürü Dr.Michael Fraas birer konuşma yaparak, THY'nın halen Avrupa'nın en iyi havayolu olduğunu vurguladılar. 
 
Dr.Osman Nuri Hasırcı THY hakkında detaylı bilgiler vedi. THY'nın 220 uçaklık filosu ile 103 ülkede 235 noktaya uçtuğunu vurguladı. TH'nin Nürnberg'den yaz aylarında haftada 18 sefer yapacağını anlatan Hasırcı, 2012 yılında 150 bin yolcu taşıdıklarını söyledi. 
 
Karl Heinz Krüger,Osman Hasırcı'ya büyük boy 40.yıl dostluk plaketi hediye etti. Davetlilere Türk mutfağından yemeklei ikram edilirken, Türk müziği dinlendi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim