• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

THY, Sabiha Gökçen'de bakım yapacak

THY, Sabiha Gökçen'de bakım yapacak
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ''Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçak bakımına başlayacağız'' dedi.

THY Sabiha Gökçen'de uçak bakımı yapacak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ''Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçak bakımına başlayacağız'' dedi.

Hamdi Topçu, AK Parti Edirne İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istikrarlı bir büyüme göstererek çevresinde ve dünyada saygın bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

Finlandiya'nın 1977 yılında Türkiye'ye 2 milyon dolar borç vermek için 12
şart koştuğunu, bunu yerine getirdiği takdirde parayı vereceğini söylediğini belirten Topçu, şöyle devam etti:

''Ben iki defa Yunanistan'a gittim. Batı Trakya'yı gezdim. Oradaki insanımız Türkiye ile gurur duyuyor. Güçlü olmamız birçok insanı mutlu ediyor. Güçlü, veren el olduğunuz zaman Allah da size veriyor. Şöyle biraz gerilere gittiğimiz zaman 1977 yılında Finlandiya, ülkemize 2 milyon dolar borç verecekti. Bunun için 12 şart koşmuştu. 'Bunları yerine getirirseniz parayı vereceğiz' demişti. 

Yıl 2012, bugün bu milletin sadakalarıyla 350 milyon dolar toplandı ve Somali'ye yardım yapıldı. Somali'de artık insanlar ölmüyor. Buraları gittik gördük. Gerçekten insanlık dışı olaylar var. Ama o insanlar hala bizi, Osmanlı'yı arıyor. Bizim tarihi sorumluluklarımız çok büyük. Çünkü biz oralara adaleti götürmüşüz. O adaletimiz neticesinde insanlar bizi arzu ediyor. Bütün Ortadoğu'da, Afrika'da herkes bizi arzu ediyor. Çünkü, Osmanlı hiçbir zaman zulüm yapmadı, gittiği yere adalet götürdü. O nedenle sorumluluğu çok ağır olan bir milletiz.''

İstikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Türkiye'nin uçak yapabilecek konuma geldiğini vurgulayan Topçu, şunları kaydetti:

''Şu anda Sabiha Gökçen'de 380 bin metrekare alanda uçak bakımına başlayacağız. Çok büyük hangarlar yaptık orada. Bitti şu anda. İnşallah 9. ayda uçak bakımına başlayacağız. 9. aydan sonraki bütün bakım stoklarımızı sattık. Yani siz uçak şirketi olarak 10. ayda 'benim uçağıma bakım yapın' deseniz, biz 'yer yok orada' diyoruz. Yeter ki işimizi iyi yapalım. Herkes bulunduğu konumda işini iyi yaptığı takdirde ülkemiz daha iyi noktalara gelecek. Ancak Edirne de hak ettiği yerde değil. Edirne'nin şehirleşmesi çok kötü. Burası ulaşılması gereken bir nokta.''

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da Edirne'de yaptıkları çalışmalarla basamakları çıkmaya başladıklarını ifade etti. 

Edirne'de dün, 'İstanbul'un Fethi Edirne'den Başlar' programını başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Müezzinoğlu, Edirne'de daha birçok başarılı projelere imza atacaklarını kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim