• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

THY, Şanlıurfa uçak seferlerini artıracak

THY, Şanlıurfa uçak seferlerini artıracak
Şanlıurfa’da bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya uçak seferlerinin artırılacağını söyledi.

THY Şanlıurfa seferlerini artıracak

Şanlıurfa’da bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya uçak seferlerinin artırılacağını söyledi.

Uzun süren toplantının sonunda gazetecilere açıklama yapan Bakan Çelik, Şanlıurfa’nın en büyük sorunu olan uçak yetersizliğinin ele alındığını belirterek, “Şanlıurfa’dan yapılan seferlerin ve uçuş noktalarının artırılmasını hedefliyoruz. İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra İzmir gibi kentlere uçuşlar olacak ve mevcut sefer sayıları da artırılacak. Kültür ve turizmin başkenti olan Şanlıurfa’ya daha çok uçak seferi koyarak cazibe merkezine dönüştürmeyi planlıyoruz” dedi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da, uçuş seferlerinin artırılması konusunda çalışma yürüteceklerini belirterek, “Buradan yapılan uçak seferleri ve saatlerini yeniden düzenleyeceğiz. Farklı noktalara uçuş için de çalışma yapacağız. THY olarak Şanlıurfa’yı bu bölgede bir merkez olarak göreceğiz.

Şanlıurfa’yı Güneydoğu’dan en çok uçulan noktalarından birisi olacak. Biz bunun için elimizden gelen her katkıyı sağlayacağız. Çünkü bu şehirde tarih, turizm, kültür, tarım, sanayi herşey var. Bu konuda ayrıca, uçaklarımızda dağıtılan dergilerde 2 ay boyunca Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik güzelliklerini yansıtan yayınlar yapacağız.

Yine, Şanlıurfa’nın tanıtım filmini de 1 yıl boyunca dünyanın her yerine yapılan uçuşlarda uçaklarımızda göstereceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından THY Başkanı Topçu, Bakan Çelik’e maket bir uçak hediye etti. Toplantının ardından Bakan Çelik ve beraberindekiler düzenlenen sıra gecesinde yöresel türküler dinleyip, çiğköfte yedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim