• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

THY Sinop seferleri günde 2 kez yapılacak

THY Sinop seferleri günde 2 kez yapılacak
Türk Hava Yolları (THY), Sinop MÜSİAD'ın girişimleri sonucu Sinop-İstanbul uçuş seferlerini günde ikiye çıkartılması ve seferlerden birinin Sabiha Gökçen'e yapılmasına yönelik çalışma başlattı.

Türk Hava Yolları (THY), Sinop MÜSİAD'ın girişimleri sonucu Sinop-İstanbul uçuş seferlerini günde ikiye çıkartılması ve seferlerden birinin Sabiha Gökçen'e yapılmasına yönelik çalışma başlattı. 

Türk Hava Yolları'nın (THY) yaz tarifesinde Sinop uçuşlarını erken saatlere alması ile başlayan süreçte, saatlerin ileriye çekilmesiyle ilgili girişimlerde bulunan Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'i ziyareti ardından da ikinci müjdeyi verdi. Kotil'den seferlerin günde ikiye çıkartılması ve bir seferinde Sabiha Gökçen Havalimanına gerçekleşmesini isteyen Gökmen'in talebi olumlu karşılanarak  gerekli çalışmalar başlatıldı. Ayrıca Gökmen-Kotil görüşmesinde: Arap Körfez Ülkeleri turizm acentalarının, THY, MÜSİAD ve SİNDEF  organizasyonunda davet edilerek Nisan ayında Sinop'ta tanıtım zirvesi düzenlenmesi kararlaştırıldı. 

THY'DEN SİNOP İÇİN MÜJDELİ HABERLER

Ziyaret hakkında bilgi veren Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gökmen; "Türk Hava Yolları Genel Müdürü sayın Temel Kotil'i makamında ziyaret ettik. Uçuş Saatlerinin   talebimize uygun olarak tekrar düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. MÜSİAD Sinop ve Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) olarak  ilave bazı isteklerde bulunduk. Buna göre;  İstanbul - Sinop - İstanbul uçuş seferlerinin yaz sezonu itibariyle Sabah ve Akşam saatleri olmak üzere her gün 2 sefere çıkarılması ve seferlerden birinin Sabiha Gökçen Havalimanından yapılması, Arap Körfez Ülkeleri turizm acentalarının, THY,MÜSİAD ve SİNDEF organizasyonunda davet edilerek Nisan ayında Sinop'ta tanıtım zirvesi düzenlenmesi, SKY LİFE Dergisinde Sinop Tanıtımına yer verilmesi konuları kararlaştırıldı. Sıcak ve samimi bir şekilde bizleri karşılayarak talep ve önerilerimizi görüşmemiz esnasında  ilgili birimlere talimat vererek çalışmaları  başlatan  THY genel müdürü sayın Temel Kotil'e teşekkür ederiz. Ziyaretimiz sırasında, bu önemli görüşmemize vesile olan Cumhurbaşkanı'mızın sunucusu değerli hemşehrimiz Metin Kaptanoğlu da bizler ile birlikteydi. Kendisine, faaliyetlerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

KOTİL SİNOP'A GELİYOR

Ahmet Hilmi Gökmen ayrıca, THY Genel Müdürü Temel Kotil'i Sinop'a davet ettiklerini belirterek, "THY Genel Müdürümüz sayın Temel Kotil beyi, Sinop'a davet ettik. Kendisi olumlu cevap verdi. Önümüzdeki günlerde uygun bir tarihte bilgi, tecrübe ve başarı hikayelerini Sinop’taki girişimcilerimizle ve gençlerimizle paylaşmak üzere Sinop MÜSİAD'ın davetlisi olarak Sinop’a gelecek. Kendisini ilimizde ağırlamaktan onur duyacağız" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim