• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

THY Teknik A.Ş yeni MRO yazılımını tanıttı

THY Teknik A.Ş yeni MRO yazılımını tanıttı
THY Teknik A.Ş, yeni MRO yazılımı ile geleceğine yatırım yapıyor.

THY TEKNİK A.Ş YENİ YAZILIMINI TANITTI

THY Teknik A.Ş, yeni MRO yazılımı ile geleceğine yatırım yapıyor.

THY Teknik A.Ş, yatırım hamlelerine ara vermeksizin projelerini birer birer gerçekleştiriyor. Son olarak dünya üzerinde 90 uçak bakım şirketi tarafından tercih edilen uçak bakım (MRO) otomasyon yazılımlarında TRAX, THY Teknik A.Ş bünyesine katıldı.

Trax sistemi hat bakım, ağır bakım ve komponent bakımı gibi ana bakım kategorilerine ait süreçleri içermektedir. Uygulama tamamlandığında, uçak bakım ile ilgili süreçleri daha etkin ve daha hızlı yönetebilme yetenekleri elde edilmiş olacaktır. Bu etkin süreç yönetimi mevcut dış istasyonlar ile yakın bir gelecekte İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyete geçecek olan THY Teknik A.Ş HABOM tesislerinde kullanılacaktır. 2012 Mayıs ayında ilk pilot uygulamaya geçişmesi ve 2012 Temmuz ayında da projenin uygulama boyutunun sonlandırılması planlanmaktadır.

Türk Hava Yolları A.O iştirakı olan THY Teknik A.Ş bölgesinin lider bakım ve onarım merkezi olarak, Boeing ve Airbus uçaklarına gövde, motor, yedek güç ünitesi, iniş takımları ve komponent bakım hizmeti vermektedir. THY Teknik A.Ş, Türkiye merkezli müiterilere ek olarak Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) ülkelerinden 100’ü aşkın müşteriye İstanbul ve Ankara’daki bakım merkezlerinde istihdam ettiği 3000’den fazla nitelikli personel ile bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim