• BIST 9752.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

THY Teknik ile Onur Air anlaşma imzaladı

THY Teknik ile Onur Air anlaşma imzaladı
THY Teknik A.Ş ve Onur Air arasında Onur Air filosuna ait 22 adet A320 tipi uçağı kapsayan 5 yıllık yedek parça (komponent) destek anlaşması imzalandı.

THY Teknik ile Onur Air anlaşma imzaladı

THY Teknik A.Ş ve Onur Air arasında Onur Air filosuna ait 22 adet A320 tipi uçağı kapsayan 5 yıllık yedek parça (komponent) destek anlaşması imzalandı.

THY Teknik A. Ş Genel Müdürü İsmail Demir ile Onur Air Genel Müdürü Cankut Bagana arasında imzalanan anlaşma uyarınca Onur Air'in THY Teknik A.Ş'nin komponent stoklarına erişebileceği, söz konusu uçaklara ait komponentlerle ilgili mühendislik ve lojistik desteği de THY Teknik A.Ş. tarafından sağlanacağı belirtildi.

İşbirliği antlaşmasının imza töreninde konuşan THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir, yurt içi ve yurt dışı menşeli havayolu şirketlerine verdikleri komponent destek hizmetlerine yeni bir anlaşma ile Onur Air'in de katılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Daha sonra bir konuşma yapan Cankut Bagana ise havacılığın artık halka indiğini, orta gelirli bir vatandaşın yurdun her yerine bütçesi uyarınca uçabileceğini belirterek şöyle konuştu:

" Bir tarihte Kars'a uçmaya başladık. Uçak meydana indi. Bir kişi kenarda devamlı olarak uçağa bakıyordu.Gidip selam verdim ve ne düşündüğünü sordum. Kendisi bana polis olduğunu, İstanbul'da Kurtuluş'ta oturduğunu söyledi. Şimdi isterse bu uçakla gidip ailesini görüp geri gelebilecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Eskiden Kars'a gitmek kolay değildi. Otobüsle 28 saatte gidiliyordu. Sadece gelin almaya veya cenazeye gidilirdi. Son 10 yılda geldiğimiz nokta çok açık. THY'nin Orur Air'in bir uçağındaki koltuk sayısı kadar uçağı var. Her kes en iyi bildiği işi yapmalı. Bunun için THY ile bu anlaşmayı imzaladık"

Cankut Bagana, kendi bakım merkezi ve hangarına sahip tek özel havayolu olan Onur Air'in THY Teknik A.Ş ile imzaladığı komponent destek anlaşmasının başka alanlarda da gerçekleşmesinin sektöre güç ve dinamizm katacağını dile getirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim