• BIST 9079.97
  • Altın 2324.473
  • Dolar 32.3318
  • Euro 34.8419
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

THY uçağını gülsuyu ve güllerle karşıladılar

THY uçağını gülsuyu ve güllerle karşıladılar
Türk Hava Yolları'nın(THY) Isparta-İstanbul, İstanbul-Isparta uçak seferleri başladı. 14.50'de Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'na iniş yapan uçak, gülsuyu ve güllerle karşılandı.

Türk Hava Yolları'nın(THY) Isparta-İstanbul, İstanbul-Isparta uçak seferleri başladı. 14.50'de Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'na iniş yapan uçak, gülsuyu ve güllerle karşılandı.

THY tarafından Süleyman Demirel Havaalanı'na düzenlenen basın toplantısına, Isparta Valisi Memduh Oğuz, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Basın toplantısında konuşan Isparta Valisi Memduh Oğuz, bölgenin çok önemli bir ihtiyacının daha giderildiğini belirterek, "Havaalanımızdan İstanbul Atatürk Havaalanı'na seferlerin düzenlenmesinden hep beraber büyük memnuniyet duyuyoruz."dedi. Genel Müdür Temel Kotil'den aldığı sözleri nakleden Oğuz, seferlerle ilgili iki taleplerin olduğunu belirtti.

Oğuz şöyle devam etti: "Birincisi seferler hergün olsun. İkincisi sefer saatleri tanzim edilsin. Eğer mümkünse uçaklar burada kalsın. Sabah gitsin akşam da geç saatlerde dönsün. Böyle bir talebimiz vardı. Sayın THY Genel Müdürümüz seferlerin hergün yapılması konusunda söz verdi. Seferler hergün yapılacak. Saatler konusunda da gerçekten THY Yönetimi bu bölgeye, Isparta'ya Burdur'a, Afyonkarahisar'a çok büyük sempati ile bakmaktadır. Genel Müdürümüz uçağın sabah erken saatte buradan, akşam da geç saatte İstanbul'dan hareket etme hususunda çok gayretliydi. Ancak müsaade ederseniz arkadaşlarımızla bunu istişare edelim ondan sonra size açıklayalım dedik.

İlk istişareyi yapıldı ve şu an için uçak sıkıntısı, teknik bazı zorunluluklar sebebiyle uçağın gece bizim havaalanımızda kalması konusunda bir sıkıntı var. Ama onu da kış tarifesiyle birlikte yapmaya söz verdik. İnşallah Ekim ayının sonunda kış tarifesiyle birlikte uçaklar bizim havaalanımızda kalacaklar. Ve o zaman saatlerle ilgili bir planlama tekrardan yapılacak." ifadelerini kullandı.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz da, bu havaalanını bekleyenlerden birisinin de burdur olduğunu belirtti. Yılmaz, havaalanının en iyi çalışması hususunda her türlü desteği vereceğini duyurdu. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise yaptığı konuşmada Isparta'nın iş adamlarıyla, öğrencisiyle, askeriyesiyle çok önemli bir bölge olduğunu söyledi.

thy_ucagini_gulsuyu_ve_gullerle_karsiladilar13690719430_h1028842.jpg

22889.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim