• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

THY, Valencia ve Malaga'ya da uçacak

THY, Valencia ve Malaga'ya da uçacak
Türk Hava Yolları (THY), İspanya'da Madrid ve Barselona'dan sonra, gelecek yıl Valencia ve Malaga'ya da uçuş düzenleyecek.

THY'YE İKİ YENİ ROTA

THY, Valencia ve Malaga'ya da uçacak. Türk Hava Yolları (THY), İspanya'da Madrid ve Barselona'dan sonra, gelecek yıl Valencia ve Malaga'ya da uçuş düzenleyecek.

THY Madrid Müdürü Ali Doruk, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havalimanı'nda Türk basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İspanya operasyonları hakkında bilgi verdi.

Doruk, THY'nin, İspanya'da, Madrid ve Barselona kentlerine her gün karşılıklı 2'şer sefer düzenlediğini hatırlatarak, ''THY olarak şu anda İspanya'ya her gün 2 Madrid, 2 Barselona olmak üzere 4 karşılıklı seferimiz var. Önümüzdeki sene İspanya'da iki noktayı daha açmayı planlıyoruz. Bunların biri Valencia, diğeri Malaga olacak. Ondan sonraki sene de iki nokta daha açılması gündemde'' diye konuştu.

Ekonomik krize rağmen İspanya seferlerindeki uçak doluluk oranının yüzde 70 civarında olduğunu ifade eden Doruk, ''Doluluk oranları daha iyi olabilir. Ama krize rağmen sektör için bu oran fena değil. Kurban Bayramı tatilinde de İspanya'ya ilgi oldukça fazlaydı, bunun artarak devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

Ali Doruk, THY'nin dünyada yükselen bir havayolu olduğunu, İspanya'ya da yolcu trafiğini ve uçak doluluk oranlarını artırmak için yeni bir reklam kampanyasına başlayacaklarını bildirerek, ayrıca yeni bir ticari örgütlenme planlandığını, bunun meyvelerini de yakın bir zamanda alacaklarını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim