• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

THY ve Garanti işbirliğinde yeni adım

THY ve Garanti işbirliğinde yeni adım
Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası işbirliğinde, yaklaşık 11 yıldır devam eden Shop&Miles, 1 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Miles&Smiles Kredi Kartı olarak yenilendi.

Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası’nın alışveriş ve uçuş keyfi, Miles&Smiles Kredi Kartı ile devam edecek

Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası işbirliğinde, yaklaşık 11 yıldır devam eden Shop&Miles, 1 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Miles&Smiles Kredi Kartı olarak yenilendi. Bu doğrultuda, Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı olan Miles&Smiles, yeni özelliklerinin yanı sıra, uçuş milleri sayesinde bedava uçurmaya devam ederken, farklı sürprizlerle keyifli bir deneyim sunacak.

Yeni adı ve logosuyla Miles&Smiles kredi kartı, Türk Hava Yolları Miles&Smiles Özel Yolcu Programı’nda sahip olunan statüye göre, farklı oranlarda mil kazandırmaya devam edecek. Buna göre, Classic Plus üyeleri %25, Elite veya Elite Plus üyeleri ise yüzde 50 daha fazla mil kazanabilecek. Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel uçuş ve havaalanı hizmetlerinden yararlanabilmek ve alışverişlerden daha fazla mil kazanabilmek için, biriken millerini statü miline çevirerek mevcut statülerini koruyabilecek ya da bir üst statüye geçebilecek.

"2.5 milyonu aşkın üyemiz var"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu yaptğı konuşmada, her alanda atılım ve büyümeleri yakından takip edilen Türk Hava Yolları'nın  müşteri memnuniyeti düzeyini yükseltecek bir bakışı hayata geçirdiğini belirterek, "2.5 milyonu aşkın üyemiz, 22. yaşına giren Miles&Smiles Özel Yolcu Programı ile kazandıkları milleri, en yoğun dönemlerde bile ücretsiz uçak biletine dönüştürebiliyor, bir üst uçuş sınıfına upgrade yapabiliyor ve üyelik statülerine göre Türk Hava Yolları ve Star Alliance kapsamında çok farklı avantajlara sahip oluyor. Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı olan Miles&Smiles Kredi Kartı sahipleri ise alışverişlerden kazandıkları milleri Miles&Smiles hesaplarındaki uçuş milleri ve diğer program ortaklarından kazanılan millerle birleştirebiliyor. Dünya örneklerinde olduğu gibi kredi kartı ismi, özel yolcu programımız ile aynı olacak.  Böylece Garanti Bankası ile birlikte 11 yıldır yürüttüğümüz programımızda yeni bir uygulama dönemi başlamış oluyor. Bu yeni dönemde elbette yeni ayrıcalık ve sürprizler var. Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel uçuş ve havaalanı hizmetlerinden yararlanabilmek ve alışverişlerden daha fazla mil kazanabilmek için, biriken millerini statü miline çevirerek mevcut statülerini koruyabilecek ya da bir üst statüye geçebilecekler. Ayrıca, yakın bir zamanda üyelerimiz biriken millerini TL’ye çevirerek alışverişlerinde kullanabilecek ve alan vergilerini de milleri ile ödeyebilecekler. Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı olan “Miles&Smiles”, uçuş milleri sayesinde bedava uçurmaya devam ederken; üyelik kart statüsüne göre değişen oranlarda mil kazandıracak” dedi.

"11 yıldır başarılı bir program yürütüyoruz"

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ise, “Türk Hava Yolları olarak sadakat yönetimini sistematik ve etkin olarak sağlamak amacı ile 360 derece bakış açısına önem veriyoruz. Miles&Smiles programı kapsamında, sadakat yönetimini, yolcularımıza temas ettiğimiz her noktada onları tanıyarak, en üst düzeyde hizmet verebilmek ve memnuniyetlerini sağlamak amacıyla gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla, kredi kartımızın adını Miles&Smiles olarak değiştirerek, yolcu programı ve kredi kartı bütünlüğünü sağlayarak, müşterilerimize daha etkin ve dinamik bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Sadece Türkiye’nin değil alanlarında dünyanın en önemli iki kurumu olan Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası olarak 11 yıldır başarılı bir program yürütüyoruz. Bu kredi kartı işbirliğini sadece bir program ortaklığı değil, stratejik bir işbirliği olarak görüyoruz. Bu programın başarısı geçtiğimiz günlerde dünyanın en prestijli seyahat ödüllerinden olan “2012 Freddie Ödülleri” ile de tescillendi. Türk Hava Yolları, Miles&Smiles programı ile Avrupa/Afrika bölgesinde “En İyi Özel Yolcu Programı” ve “En İyi Özel Yolcu Programı Kredi Kartı” dallarında ödüle layık görüldü. Bu kapsamda her geçen yıl sayısı artan farklı sektörlerden 60 program ortağı ile tüm üyelerimizin sadece uçuşla ilgili değil, uçuş harici günlük hayatında da, Miles&Smiles programını aktif olarak kullanmalarını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

"Hedefimiz 5 yılda 50 milyar mil kazandırmak"

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen “Garanti Bankası olarak, Türk Hava Yolları’nın işbirliğiyle yaklaşık 11 yıl önce bir ilke imza atmış, Türkiye’nin ilk ve gerçek uçuş mili programı Shop&Miles’ı kullanıma sunmuştuk. Shop&Miles ile Türkiye’de ve dünyada örnek alınan çok sayıda yeniliği hayata geçirdik. Şimdi yolculuğumuza, Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı programı Miles&Smiles ile devam ediyoruz. Shop&Miles ile bugüne kadar 380 bin müşterimize, 57 milyar bedava uçuş mili kazandırdık. Hedefimiz, önümüzdeki 5 yıllık dönemde 700 bin kullanıcıya ulaşarak, 50 milyardan fazla bedava uçuş mili kazandırmak. Yeni logosuyla Miles&Smiles kredi kartı, her zaman olduğu gibi, yine önemli ayrıcalıklar sunacak. Miles&Smiles kredi kartı, Özel Yolcu Programı’ndasahip olunan statüye göre, farklı oranlarda mil kazandırırken, kazanılan miller statü miline çevrilebilecek. “Hediye Mil” ve “Avans Mil” özellikleri sayesinde, beklemeden bedava bilet alınabilecek. Elbette müşterilerimizin seyahat alışkanlıkları ve beklentileri, bu dönemde de bizim için yol gösterici olmaya devam edecek. Dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları ile ortaklığımızın, 11 yıldır olduğu gibi bundan sonra da verimli bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası’nın, işbirliğimizi bugünlere ulaştıran tüm çalışanlarına teşekkür ediyoru.” dedi.
 
Garanti Ödeme Sistemleri Eşbaşkanı Mehmet Sezgin ise, “Türkiye’de 11 yıldır tek bir gerçek mil programı var. Çünkü Garanti Bankası, Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartını çıkarıyor. Bugüne kadar yurtdışına seyahat eden Türkler, harcamalarının % 35’ini tek bir kredi kartıyla, Shop&Miles gerçekleştirdi. Türkiye, Türk Hava Yolları ve Miles&Smiles programı yıllar içinde çok değişti ve büyüdü. Şimdi Miles&Smiles ile Shop&Miles’ı tam anlamıyla evlendiriyoruz ve çok daha dinamik, sık seyahat eden yolcuların ihtiyaçlarına yönelik bir program yaratıyoruz. Yeni program, yine benzersiz olacak ve uçuş programı sınıfını yeniden tanımlayacak” şeklinde konuştu.

Miles&Smiles Kredi Kartı Programı Hakkında

Türk Hava Yolları satış ofisleri, 444 0 849, FlyTurkish mobil uygulama ve www.thy.com’dan satın alınacak biletlerde, 1 TL harcamaya 2 mil kazanılacak ve müşteriler taksit imkanından yararlanabilecek.
Kazanılan miller, kısa bir süre sonra tüm alışverişlerde değerlendirilebilecek.
Yenilenen kredi kartı programıyla, yurtiçi ve yurtdışındaki taksit kampanyalarından, tüm Miles&Smiles kredi kartı sahipleri faydalanabilecek.
“Taksite Böl”, “İşlem Atlat” ve “Ekstre Atlat” özellikleri, nakit akışının yönetimi konusunda kart sahiplerine önemli fırsatlar sağlayacak.
“Avans Mil” ile ödül bilet alınarak hemen uçulabilecek ve daha sonra kazanılacak millerle “Avans Mil” borcu ödenebilecek.
“Sözünüze Mil” uygulaması sayesinde, aylık harcama sözü verilerek harcamalardan mil kazanılmaya devam edilirken, ekstra mil de kazanılabilecek.
Seyahat ve Concierge Hattı (0212 310 23 23) üzerinden, seyahat planlanırken, bilet alınırken, havaalanında veya seyahat sırasında, daha önce olduğu gibi destek hizmeti alınabilecek.
Görselleri yenilenen kartlar, yıl sonuna kadar tüm müşterilere ulaştırılacak.
Mevcut Shop&Miles kredi kartları, banka tarafından yenilenene kadar kullanıma açık olacak ve müşteriler Miles&Smiles Kredi Kartı Programı’nın tüm özelliklerinden yararlanabilecek.
Miles&Smiles ile ilgili detaylı bilgi ve kampanyalarwww.milesandsmiles.net sitesinden takip edilebilecek.

1.20120508132826.jpg

2.20120508132834.jpg

3.20120508132842.jpg

4_ergun.jpg

5_temel.jpg

6.20120508132905.jpg

7.20120508132912.jpg

8.20120508132919.jpg

9.20120508132927.jpg

10.20120508132934.jpg

11.20120508132943.jpg

Fotoğraflar: Esra SARIKEÇE - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim