• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

THY ve Shell-Turcas işbirliği anlaşması imzaladı

THY ve Shell-Turcas işbirliği anlaşması imzaladı
Türk Hava Yolları (THY) ve Shell-Turcas, işbirliği anlaşması imzaladı.

THY ve Shell-Turcas arasındaki iş birliğinin ayrıntıları Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat ile Shell-Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla duyuruldu.

Kampanyadan yararlanabilmesi için Shell Club Smart Card üyeleri, MilesSmiles resmi internet sitesine girerek MilesSmiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri gerekiyor. Eşleştirme sonrasında, her iki programın ortak müşterileri Shell istayonlarından her akaryakıt ve otogaz alımlarında kart statülerine göre 5 kata kadar Smart Puan kazanabilecek. İş birliği kapsamında her 500 Mil, 500 Shell Club Smart Puana denk olacak. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell'den 5 lira değerinde yakıt hediyesi alınabilecek.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Polat, sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, son yıllarda dünya çapında hızla yükselen grafiklerine paralel olarak MilesSmiles Özel Yolcu Programı kapsamında da yeni uygulamaları hayata geçirdiklerini ve farklı sektörlerde yeni iş birlikleri yaptıklarını anlattı.

Bu kapsamda, banka, sigorta, otel, araç kiralama, sağlık, transfer ve teknoloji sektörlerinden sonra akaryakıt sektöründe de Shell-Turcas ile iş birliği başlatarak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Polat, "MilesSmiles'ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha eklemekten mutluyuz" dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Polat, şu an halihazırda 5 milyon MilesSmiles, yaklaşık 10 milyon Shell Club Smart Card üyesi müşteri olduğunu, iş birliğiyle bu sayının artmasını beklediklerini söyledi.

Shell-Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Yılmaz ise, THY ile imza attıkları iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İş birliğimiz ile MilesSmiles Yolcu Programı üyesi Shell Club Smart Card sahibi müşterilerimize ayrıcalıklar sunuyoruz. Alışveriş yaparken daha çok kazanmalarını sağlıyoruz. Yeni iş birliğimiz kapsamında, Shell'e gelenler hem havada hem karada kazanmaya başlayacak. Biz, sektörlerimizde ilk olan bu önemli iş birliğini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz" diye konuştu.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim