• BIST 9745.02
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

THY ve SKY Avrupa'nın en iyisi seçildi

THY ve SKY Avrupa'nın en iyisi seçildi
Türk Sivil Havacılığı'nın lokomotifi Türk Hava Yolları ile dış hat uçuşlarındaki başarısının ardından iç hatlara girmeye hazırlanan SKY Havayolları Avrupa'da alanının en iyisi oldular.

THY VE SKY AVRUPA'NIN EN İYİSİ OLDU

Türk Sivil Havacılığı'nın lokomotifi Türk Hava Yolları ile dış hat uçuşlarındaki başarısının ardından iç hatlara girmeye hazırlanan SKY Havayolları Avrupa'da alanının en iyisi oldular.

Dünya turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden World Travel Awards 2010, Antalya Rixos Premium Otel'de sahiplerini buldu. Avrupa'nın birbirinden güçlü turizmcilerinin aday olduğu World Travel Awards 2010'unda Türk Sivil Havacılık sektörünün iki ismi de büyük ödülleri kaptı.

Turizm sektörünün "Oscar"ı olarak nitelendirilen ödüllere 5 bin Avrupalı turizmci ve firma, binden fazla kategori için aday oldu.

Türk Hava Yolları, business class kategorisinde gösterdiği başarılı operasyonlarla "AVrupa'nın En İyi Business Class Havayolu Şirketi" ödülüne layık görüldü. THY, yıl içersinde de Ekonomi Sınıfı'nda dünyanın en iyi ikram sunan şirketi ödülünü kazanmıştı.

Antalya'da düzenlenen gecede ödül alan bir başka Türk şirketi de Kayı Group bünyesinde faaliyet gösteren SKY Airlines oldu. Şirket, "Avrupa'nın En İyi Charter Havayolu Şirketi" ödülünü aldı. Ayrıca Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü de ''Ömür Boyu Başarı'' ödülüne layık görüldü.

Gecede ayrıca Hollanda Kraliyet Havayolları KLM "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi", easyJet "Avrupa'nın En İyi Low-Cost Şirketi", Zürih Havaalanı "Avrupa'nın En İyi Havaalanı", Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center "Avrupa'nın En İyi Havaalanı Oteli" ödüllerine layık görüldüler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim