• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

THY'den 20'nci yıl şerefine özel imkanlar

THY'den 20'nci yıl şerefine özel imkanlar
Türk Hava Yolları özel yolcu programı Miles&Smiles, 20’inci yılını üyelerine özel ayrıcalıklarla kutluyor...

THY'DEN 20'İNCİ YIL ŞEREFİNE ÖZEL İMKANLAR

Türk Hava Yolları özel yolcu programı Miles&Smiles, 20’inci yılını üyelerine özel ayrıcalıklarla kutluyor...

2 Milyonu aşkın üyesi, 50’den fazla program ortağı ile 20’inci yılını kutlayan ayrıcalıklar dünyası Miles&Smiles, yolcularına 15 Kasım - 15 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleşen seyahatlerde daha az mille uçma, ödül ve refakatçi biletler ile upgrade'lerde %25 mil indiriminden faydalanma imkanı sunuyor. Miles&Smiles üyeleri Avrupa’da Belgrad, Podgorica, Sofya, Tiran, Batum, Budapeşte, Varşova, Prag, Riga, Lvov, Amsterdam, Viyana, Zurih, Basel, Stuttgart, Berlin, Frankfurt, Köln, Hamburg, Hannover, Münih, Nurnberg, Cenevre, Ljubljana, Londra, Stockholm, Manchester, Dublin, Kopenhag, Rostov, Roma, Madrid, Lyon, Venedik, Bologna, Lizbon, Birmingham, Göteborg, Soçi, Orta/Kuzey Afrika’da Accra, Lagos, Khartum, Dakar, Entebbe, Darüsselam, İskenderiye, Yakın Doğu’da Şam, Tel Aviv, Ortadoğu’da Muscat, Orta Asya’da Bişkek, Karaçi ve Uzakdoğu’da Tokyo şehirlerinde mil indiriminden faydalanabilecek.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada, "Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup, TK 8000‘li ortak uçuşlarda ve Star Alliance üye havayolları uçuşları için düzenlenecek ödül biletlerde geçerli değildir.

Miles&Smiles üyeleri ayrıca AnadoluJet ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarından, program ortağı otellerde yapacakları konaklamalardan, araba kiralama şirketlerinden ve Shop&Miles kredi kartı ile yapacakları harcamalardan mil kazanıp, hesaplarında biriken millerini Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarında ödül bilet ve Türk Hava Yolları uçuşlarında refakatçi bileti ve upgrade olarak değerlendirebilirler.

Türk Hava Yolları yolcuları, biletlerini www.thy.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ayırtabilir. Miles&Smiles programı ve kampanyalar ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.milesandsmiles.com sayfasından ulaşılabilir" denildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim