• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

THY'den efsanevi kalecilere kısa film

THY'den efsanevi kalecilere kısa film
Manchester United’ın efsanevi kalecileri için kısa film çekildi...

THY'DEN MUHTEŞEM BİR KISA FİLM...

Manchester United’ın efsanevi kalecileri için kısa film çekildi... Manchester United'ın resmi sponsoru Türk Hava Yolları, Edwin Van Der Sar'ın futbolu bırakacağı haberini alınca hem Edwin van der Sar’a hem de Manchester United’ın zengin tarihindeki tüm efsanevi kalecilere yönelik bir teşekkür ve övgü filmi yapmaya karar verdi. Muhteşem hikâyelerin insanların kalbine hitap ettiğini biliyoruz.

O yüzden futbolla ilgili bu kısa filmi “The Other Final” adlı filmiyle tanınan Hollandalı yönetmen Johan Kramer ile birlikte gerçekleştirdik. Filmin çekim hazırlıkları 2 hafta sürdü ve 328 Stories yapımevi tarafından hayata geçirildi. Film Manchester’da iki tam günde çekildi. Birinci gün futbol sahneleri ve küçük Ken’in evindeki çekimler gerçekleştirdi. İkinci gün ise, çekimlere Old Trafford’da başlandı ve daha sonra Alex Stepney’in evinde devam edildi. Manchester United’ın ve İngiltere’nin efsanevi kalecisi Alex Stepney ile çalışmak harikaydı.

Stepney, futbol oynadığı yıllara ait fotoğraflarla çekimlere katkıda bulunma inceliğini göstermeyi de ihmal etmedi. Küçük kalecimiz Ken de olağanüstü bir iş çıkardı. Kendisini gerçekten Manchester United’ın yeni kalecisiymiş gibi hissetmesi, büyük ihtimalle Old Trafford’un o büyülü çimlerinde koşmasına izin verilen tek kişi olmasından kaynaklanıyordu! Uçaklara ve uçmaya çok düşkün olan Ken aslında kalecilerin de uçtuğunu fark eder ve böylece büyülü yolculuk başlar. Amacı ne mi? Edwin van der Sar’dan o dev eldivenleri devralmak! Türk Hava Yolları bu güzel kısa filmi tüm dünyadaki futbol romantiklerine sunar...

Alert icon
You need Adobe Flash Player to watch this video.
Download it from Adobe.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim