• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

THY'den İsrail açıklaması

THY'den İsrail açıklaması
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, mevcut şartlardan dolayı Tel Aviv seferlerini 24 saat süreyle durdurduklarını söyleyerek, gelişmelere göre kararın gözden geçirileceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, "THY olarak mevcut şartları değerlendirerek Tel Aviv seferlerini 24 saat süreyle durdurduk. Durumu yakından izlemekte olup, gelişmelere göre uçuşlarla ilgili karar gözden geçirilecektir" dedi.

Kotil, THY'nin İstanbul-Tel Aviv seferini yapan 2 uçağının, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortam nedeniyle geri dönmesi ve uçuşların 24 saat durdurulmasına ilişkin, durumu yakından izlediklerini kaydetti.

"THY olarak mevcut şartları değerlendirerek Tel Aviv seferlerini 24 saat süreyle durdurduk. Durumu yakından izlemekte olup, gelişmelere göre uçuşlarla ilgili karar gözden geçirilecektir" diyen Kotil, bir havayolunun genel müdürü ve Avrupa Havacılık Birliği'nin Başkanı olarak Ukrayna-Rusya sınırına düşen uçağın da affı, izahı ve akla sığan bir tarafının olmadığını vurguladı.

Kotil, "İçinde masum insanlar vardı. Ukrayna'ya yönelik de tedbirlerimizi aldık. Birçok bölgesi üzerine uçmuyoruz, sefer kestik" dedi.

Ramazan ayında yolcu sayısında düşüş olduğunu, özellikle iç hat uçuşlarında azalma görüldüğünü belirten Kotil, "Bu bir rahatlama gibi oluyor ama biz yoğun seferleri severiz. Bayram geldiğinde yolcu sayısı birden fırlayıveriyor. İnşallah bütün yolcularımızı Türkiye'de veya yurt dışında gitmek istediği yere götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim