• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

THY'den milyar dolarlık anlaşma imzalandı

THY'den milyar dolarlık anlaşma imzalandı
Türk Hava Yolları teslimleri önümüzdeki yıl başlayacak 15 adet yeni Airbus A330 filosu için General Electric (GE) CF6 motorlarını seçti. THY bu motorları için ayrıca 12 yıllık ‘GE OnPoint’ bakım anlaşması da imzaladı.

 

Toplam motor ve OnPoint bakım anlaşmasının değeri 1 milyar doların üzerinde bulunuyor.
 
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Türk Hava Yolları CEO’su Temel Kotil “Türk Hava Yolları kıtalar arası uçuşlarda büyümesini hızla sürduürürken, yolcularımız için kendini kanıtlamış, güvenilir ve THY ile seyahat tecrübesini daha da iyileştirecek uçak ve motoru seçmiştir” dedi.
 
GE Avrupa Bölgesi Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Muhammad Al-Lamadani ise “Türk Hava Yolları’nın CF6-80E1 motorlarını seçmesi, THY’nin GE motorlarının performansı ve güvenilirliğine olan inancını göstermektedir. Bu anlaşmanın THY ile işbirliğimizi gelecekte daha da güçlü kılacağına inanıyoruz” diye konuştu.
 
GE CF6 motorları uçak endüstrisi tarafından en çok kullanılan ve güvenilir motorlar arasında yer alıyor. Geniş gövde uçakların 10’dan fazla modeline güç veren bu motorlar, 375 milyondan fazla uçuş saati ve 200’e yakın müşterisi ile güvenilirlikte üstün bir geçmişe sahip.
 
GE OnPoint bakım çözümleri, her tür filo boyutu ve değişik kullanıcıya göre, operasyonel ve finansal ihtiyaçları çerçevesinde özel olarak sunulan, uzun süreli bakım anlaşmalarıdır. Bu anlaşmalar kullanıcıların işletme maliyetlerini düşürmek ve maksimum kullanım sağlayabilmek amacıyla dizayn edildi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim