• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

THY'den yurtdışı yolcusuna yeni CIP salon

THY'den yurtdışı yolcusuna yeni CIP salon
Türk Hava Yolları (THY), yurtdışından İstanbul'a gelen business yolcular için Atatürk Havalimanı'nda yeni bir salon açmak için çalışmalara başladı.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 5 yıldızlı restoran kalitesinde hizmet sunan CIP Salonu'nu yolcuların beğenisine sunan THY Yönetimi, şimdi de terminalin geliş katında özel dinlenme salonu açmayı planlıyor. Sadece yurtdışından İstanbul'a gelen yolculara hizmet sunacak salonda yolcular, duş ve traş gibi özel bakımlarının yanı sıra toplantı veya iş görüşmesi öncesi son hazırlıklarını yapabilecekleri dinlenme alanında ağırlanacak.
 
Bu arada, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde, Turkish Do&CO tarafından işletilen CIP Salonu ise genişletilecek. Artan yolcu sayısı nedeniyle salonun yetersiz kalması üzerine harekete geçen THY Yönetimi, salonu ‘dubleks' mimarisi ile ikiye ayıracak. Mevcut salonu genişleterek sadece transit (aktarma) yolcuların hizmetine sunacak şirket, salonun altında yer alan bölgeyi de, havalimanına gelen yolculara tahsis edecek. Böylece yolculara, geniş ve konforlu alanda en güzel şekilde hizmet sunulacak.
 
THY, yolcu memnuniyetini artırmak amacıyla Atatürk Havalimanı'nda ultra lüks CIP Salonu açmıştı. 15 Mayıs 2006'da Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından törenle hizmete sunulan 1400 metrekare alan üzerine kurulu CIP Salonu'nu 2011'de yenileyen şirket, mimarisi ve konsepti ile yerli ve yabancı yolculardan tam not aldı. Turkish Do&Co tarafından işletilen 3000 metrekarelik salonda, yolcuların en güzel şekilde misafir edilmesini sağlamak amacıyla 100'e yakın görevli 24 saat süreyle çalışıyor. 3 milyon dolar harcanarak dizayn edilen salonda, çocuklardan gençlere, tatilcilerden işadamlarına kadar her kesime hitap eden özel bölümler yer alıyor.
 
Son derece şık ve modern görünüme sahip CIP Salonu'nda yer alan, lahmacun ve pide çeşitlerinin yanı sıra, mantı, köfte, kebap ve pastane bölümü de yolculardan büyük ilgi görüyor. Yolculara envaiçeşit yiyecek-içecek ikramının yapıldığı salonda, özellikle transit yolcuların duş almaları ve rahatsız edilmeden uyuyabilmeleri düşünülerek özel bölümler bulunuyor. Salonda, mescit, kütüphane, bilardo, çocuk oyun salonu, sinema salonu, çok sayıda TV ekranı, bilgisayar odası, uçak trafiğinin takip edilebileceği radar ekranı, günlük gazete ve dergilerin bulunduğu bölümlere ek olarak adeta bir çiçek bahçesini andıran tuvaletler yer alıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim