• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

THY'nin Astana'daki ofisinin açılışı yapıldı

THY'nin Astana'daki ofisinin açılışı yapıldı
THY'nin Astana'daki yeni ofisinin açılışını, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı.

"THY DÜNYANIN EN İYİ HAVAYOLLARINDAN"

THY'nin Astana'daki yeni ofisinin açılışını, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Şahin, Türk Hava Yolları'nın (THY) Astana'daki yeni ofisinin açılışını yaptı.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da temaslarını sürdüren TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, NurOrda Uluslararası Kazak-Türk Lisesi'ni ziyaretinden sonra Şahin ve beraberindeki heyet Astana'daki Respublika Caddesi'nde THY'nin yeni ofisinin açılışını yaptı.

Şahin, THY Astana Şubesi Müdürü Mustafa Kızılay'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kızılay, haftada dört sefer Astana'dan İstanbul'a uçan THY'nin, bu hizmetlerini Astana Havalimanı'ndaki ofisinden sunduklarını ancak havaalanının şehre uzaklığından dolayı müşterilere daha iyi hizmet vermek için şehir merkezinde yeni bir ofisin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kızılay, uçuşlara getirilen kısıtlamadan dolayı bilet fiyatlarının arttığını da söyledi. Müşterilerin taleplerini karşılamada zorlandıklarını belirten Kızılay, özellikle turizm sezonunda bu sıkıntıların arttığını belirtti.

TBMM Başkanı Şahin, THY'nin Astana'dan Türkiye'ye yaptığı uçuşların sayısının artırılması gerektiğini söyledi. THY'nin dünyanın en iyi hava yollarından biri olduğunu belirten Şahin, gerekli kurumlara bu sorunların iletildiğini belirtti.

TBMM Başkanı Şahin ve beraberindeki heyet Meclis Başkanı Ural Muhamedjanov'un onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. Şahin yarın Kazakistan'dan ayrılacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim