• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

THY'nin başarısı Fransa dergisinde

THY'nin başarısı Fransa dergisinde
Fransa'da haftalık yayonan Le Nouvel Observateur dergisi, son sayısında Türk Havayolları'nın başarısını sayfalarına taşıdı.

 

Fransa'da haftalık yayonan Le Nouvel Observateur dergisi, son sayısında Türk Havayolları'nın başarısını sayfalarına taşıdı. Lionel Messi ve Kobe Bryant'lı reklam filmine dikkat çeken dergi, "Bu iki dünya starının reklamda yer alması yüzde 49'u devletin olan hava yolu şirketinin hedeflerinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. 2011 ve 2012 yıllarında THY'nin yolcu sayısı yüzde 20 oranında artış göstererek yılda 39 milyona yükseldi. 
 
THY'nin iş hacmi 6,9 milyar Euro Bu büyüme Air France-KLM Hava Yolu'nunkinin beş katı." diye yazdı. Bu başarında Türkiye'nin turizm açısından cazibesi ve İstanbul'un tarihî mimarisinin de katkısı olduğuna dikkat çekilen haberde şu ifadeler kullanıldı: "İstanbul dünyanın en çok ziyaret edilen altıncı şehridir. Türkiye'de fiyatlar uygun, hizmet sektörü çok iyi. Skytrax kurumu tarafından THY, üçüncü kez yılın en iyi hava yolu şirketi seçildi. 
 
THY'nin 103 ülkede 224 noktaya uçuşu var. THY Başkanı Temel Kotil, “Türk Hava Yolları dünya da en çok noktaya seferi olan hava yoludur.” dedi. Yakında Caracas, Katmandu, Meksiko, Rotterdam, Asmara, San Francisco, Luksor ve Havana'ya da sefer yapılması öngörülüyor. Türkler ayrım yapmadan her bölgeye uçuyor. Riskli bölgelere bile. Irak ve Somali de THY'nin sefer düzenlediği ülkelerden. THY, Mogadişu'ya sefer düzenleyen tek uluslararası hava yolu şirketi. 
 
Türk vatandaşları için birçok ülkeye vize uygulamasının kalkması bu seferlerin dolmasını sağlıyor." Haberde, THY'nin tercih edilmesinin sebeplerinden bir diğerini de Avrupa'daki diğer hava yollarına göre daha uygun fiyatlarla hizmet sunması olduğu vurgulandı. Dergi, THY'nin 2020'de 90 milyon yolcu taşıma hedefini ise gerçekçi bulmadı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim