• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

THY'nin galasında Kobe'den davul şovu

THY'nin galasında Kobe'den davul şovu
Türk Hava Yolları, en uzun uçuş hattı olan İstanbul-Los Angeles seferlerine başladı.

THY'den Kobe'li şov

Türk Hava Yolları, en uzun uçuş hattı olan İstanbul-Los Angeles seferlerine başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Los Angeles hattında yoğun talep olduğunu söyleyerek 'Buraya her gün uçmayı planlıyoruz' dedi. Paramount Stüdyoları’nda gerçekleştirilen gala yemeğine katılan THY’nin reklam yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant ise yaptığı davul şovuyla alkış aldı.

New York, Chicago ve Washington DC’ten sonra batı yakasının en önemli şehirlerinden Los Angeles direkt seferlerle İstanbul’a bağlandı. 13 saat 45 dakika süren ve Boeing 777-300ER uçaklarıyla non-stop yani duraksız yapılan ilk sefere Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Şanlı, Genel Müdür Yardımcıları Coşkun Kılıç, Kazım Çalışkan, Do&Co Yönetim Kurulu Başkanı Attila Doğudan ve davetliler katıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan 163 yolcusu ile havalanan "Ege" uçağı, Los Angeles Uluslararası Havalimanı’na yerel saatle 15.10’da indi. Uçağı Los Angeles Başkonsolosu Hakan Tekin ile THY Müdürü Fatma Yüceler karşıladı.

132. UÇUŞ NOKTASI

Kurdele kesme töreninde konuşan Hamdi Topçu "THY’nin 132. uçuş noktası Los Angeles oldu. Yeni teslim aldığımız geniş gövdeli uçaklarımızla son bir yılda kapasitemizi yüzde 144 artırdık. Sırada ABD’de yeni hatlar var" dedi. THY önümüzdeki yıldan itibaren ABD’de Miami, Houstan, Boston gibi noktaları uçuş ağına bağlamayı planlıyor.

KOBE İSTANBUL’U MERAK EDİYOR

THY’nin dünyanın 80 ülkesinde televizyonlarda dönmeye başlayan reklamlarında "uçan aşçı"yı oynayan Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA’de Los Angeles Lakers takımında forma giyen Kobe Bryant, düzenlenen gala yemeğine katıldı.

Reklam çekimlerinin çok iyi geçtiğine ve THY’nin kalitesine hayran kaldığını söyleyen Bryant, "En kısa zamanda THY ile uçarak İstanbul’a gelmek istiyorum" dedi. Bryant, "Reklamlarda parmağımı kesiyordum. Ama gördüğünüz gibi herhangi bir yaralanma yok" diyerek gazetecilere parmaklarını gösterdi.

THY seferleri öncesinde bölgede yoğun olarak yaşayan Ermenilerin tepkisi oldu mu sorusuna ise Bryant "Ben politikacı değil, sporcuyum. Bu tür şeyleri çok fazla önemsemiyorum" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim