• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

THY'nin Lviv uçuşları yeniden başlıyor

THY'nin Lviv uçuşları yeniden başlıyor
Türk Hava Yolları'nın (THY) pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan Lviv (Ukrayna) uçuşları yeniden başlıyor.

Thy'den Frekans Artışı

Türk Hava Yolları'nın (THY) pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan Lviv (Ukrayna) uçuşları yeniden başlıyor.

Frekans genişletme çalışmaları kapsamında ise Ukrayna'da Donetsk, Kiev, Odessa, Amerika'da Washington DC ve Los Angeles'a yapılan seferlerin sayıları artırılıyor. THY'den yapılan açıklamaya göre, halihazırda devam eden uçuş frekanslarını genişletme çalışmaları doğrultusunda Ukrayna'da Donetsk, Kiev, Odessa, Amerika'da Washington DC ve Los Angeles'a gerçekleştirilen sefer sayıları artırılacak. Mevcut tarifede haftada iki gün icra edilen Donetsk (Ukrayna) seferleri iki katına çıkarılarak 9 Eylül 2011 tarihi itibarıyla salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşecek. Türk Hava Yolları ayrıca Ukrayna'da diğer uçuş gerçekleştirdiği Kiev ve Odessa noktalarına da seferlerini artıracak. 12 Eylül 2011 itibarıyla Kiev uçuşları haftada 12 sefer, Odessa uçuşları haftada 11 sefer gerçekleşecek. Amerika'da Washington DC ve Los Angeles'a gerçekleştirdiği seferlerini de artıracak olan Türk Hava Yolları, halihazırda 5 gün gerçekleştirdiği Washington DC seferlerini 29 Ağustos 2011 itibarıyla haftada 6 sefere, mevcut tarifede haftada 4 gün gerçekleştirdiği Los Angeles seferlerini ise 30 Ağustos 2011 tarihi itibarıyla haftada 5 sefere çıkaracak. Ayrıca pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan İstanbul-Lviv-İstanbul seferleri, 25 Ağustos 2011 tarihi itibarıyla haftada 3 gün (pazartesi, perşembe, pazar) olarak yeniden başlayacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim