• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

THY'nin ManU'lu reklamı gösterimde

THY'nin ManU'lu reklamı gösterimde
'Gökyüzünde Futbol Maçı' adlı filmde Manchester'lı yıldızlar rol aldı. Film, bugün THY'nin uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek.

THY REKLAMI GÖSTERİME GİRDİ

'Gökyüzünde Futbol Maçı' adlı filmde Manchester'lı yıldızlar rol aldı. Film, bugün THY'nin uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek.

Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsoru olduğu Manchester United takımı için hazırlattığı reklam filmi, dünya televizyonlarında gösterime başladı. 'Gökyüzünde futbol maçı' sloganı ile çekilen filmde, dünya futbolunun efsanevi takımlarından Manchester United'ın yıldız oyuncuları rol aldı. Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Patrice Evra, Rafael, Fabio ve Paul Scholes'in de aralarında bulunduğu oyuncular, bir yandan uçakta maç yaparken bir yandan da THY'nin yeni business class konseptinin keyfini çıkardı.

'Gökyüzünde maç' için kamera karşısına geçen önemli bir diğer isim de 17 yıl Manchester United forması ile top koşturan efsanevi futbolcu Sir Bobby Charlton oldu. THY hostesinin Sir Bobby Charlton'a ikram hizmetiyle başlayan reklam, uçakta bulunan ünlü futbolcuların THY logolu bir topu görmesiyle hareketleniyor. Türk ve İngiliz prodüksiyon ekiplerinin ortak çalışması ile hayata geçirilen 1 dakika 3 saniyelik film, bugün uluslararası televizyon kanallarının ardından THY'nin uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek. Manchester'da çekilen reklam filmi için bire bir boyutlarda gerçek bir yolcu uçağı inşa edildi. İki ay süren yapım aşamasının ardından başlayan çekimler iki günde tamamlandı. Filmde 115 kişilik ekip görev aldı. Uçak içindeki maçta Manchester'ın yıldız futbolcuları Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Patrice Evra, Rafael, Fabio ve Paul Scholes, Darren Fletcher, Darron Gibson, Anderson ve Edwin Van Der Sar boy gösteren isimler oldu. İkizler Rafael ve Fabio da çekimler sırasında sempatik tavırlarıyla tüm ekibin neşe kaynağı olmuştu.


www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim