• BIST 9721.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

THY'nin operasyonları ekranda

THY'nin operasyonları ekranda
Kapılarını ilk kez National Geographic Channel kameralarına açan Türk Hava Yolları’nın günlük operasyonu izleyiciyle buluşuyor.

National Geographic Channel’ın, Türk Hava Yolları’nın günlük işleyişini kaydettiği “Inside: Türk Hava Yolları” belgeseli, 21 Aralık Pazar günü, saat 21:00’de Nat Geo People ekranlarına geliyor. Yapım, dünyada en fazla ülke ve ayrıca en fazla enternasyonel destinasyona uçuş sağlayan ve Skytrax yolcu tercihleri sıralamasında son dört yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları’nın günlük operasyonunun perde arkasını mercek altına alıyor.

Nat Geo People’ın ardından National Geographic Channel ekranlarında da gösterime girecek yapım, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geçen bir hafta sonunu konu alıyor. Tüm olan bitenin Nat Geo kameraları önünde gerçek zamanlı yaşandığı program, yaklaşık 13 saat süren Sao Paulo uçuşunda, tüm sınıflarda sunulan hizmetin detaylarından kabin ekibine, yolcu hizmetleri yetkilisinden bagaj görevlisine, vize ve pasaport kontrol memurundan, uçak bakım şefine kadar sistemin sorunsuz işlemesini sağlayan çalışanların günlük çalışmasını ekrana getiriyor.

National Geographic Channel Turkey Genel Yayın Yönetmeni Yadigar Belbüken konuyla ilgili olarak, “Kurgusuz, gerçek insan hikâyeleri üzerine konumlandırdığımız Nat Geo People kanalımızda Türk Hava Yolları gibi global bir markanın günlük operasyonunu hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda, bizlere kapılarını açan Türk Hava Yolları’na çok teşekkür ederiz. Lokal hikâyelerin öneminin oldukça farkındayız ve izleyicilerimize Türkiye’den hikâyeleri bu ekranda görmeye devam edeceklerinin müjdesini vermek isteriz.” dedi.

Havaalanlarına akın eden binlerce yolcu, peronlara gönderilen tonlarca valiz, piste giren yüzlerce uçak… Bu, hiç şüphesiz dünya üzerindeki en heyecan verici, zorlu ve karmaşık işlerden biri.

Dışarıdan bakıldığında tıkır tıkır ve sakin yürüdüğü düşünülen işleyiş ile ilgili merak edilen tüm sorular bu yapımla yanıt bulacak. Belgesel bitiminde esas işleyişe vakıf olan izleyiciler ise uçmaya bir daha asla aynı gözle bakamayacak.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim