• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

THY'nin uçak içi yayını SkyLife iPad'te

THY'nin uçak içi yayını SkyLife iPad'te
Türk Hava Yolları'nın uçak içi yayını olan SkyLife'ın iPad uygulaması Ağustos 2011 sayısı ile birlikte yayına girdi.

THY'nin uçak içi yayını SkyLife iPad'te

Türk Hava Yolları'nın (THY) uçak içi yayını olan SkyLife'ın iPad uygulaması Ağustos 2011 sayısı ile birlikte yayına girdi.

THY'den yapılan yazılı açıklamada, Türk Hava Yolları'nın uçak içi yayını olan SkyLife'ın, Ağustos 2011 sayısıyla birlikte iPad üzerinde de yerini almaya başladığı belirtildi. 27 yıldır okurların beğenisine sunulan ve Türkiye'nin dışa açılan en önemli pencerelerinden biri olan derginin iPad versiyonundaki zengin içerikli uygulamalar ile okurlarına yeni bir deneyim sunuluyor.

Türk Hava Yolları'nın vizyoner bakış açısı doğrultusunda yayınlanan SkyLife iPad versiyonu, sağladığı olanaklar doğrultusunda multimedya özleliklerini kullanarak dergi okuma deneyimini de zenginleştiriyor. iPad uygulamasının, zenginleştirilmiş içeriği ile okurlara sürprizler sunduğu da ifade edildi. Dergide yer almayan görselleri de içeren galeriler sayesinde işlenen konular okurlar için daha keyifli hale gelirken, uygulama içerisindeki videolar kimi zaman bir kültür sanat haberine kimi zaman bir film tanıtımına görsel zenginlik katıyor. Uygulamada yer alan müzik sayfaları, tanıtılan konserlerin ve ses sanatçılarının eserlerinin bir kısmını anında dinletebiliyor. Ayrıca okurlar beğendikleri sayfaları işaretleyerek favoriler listesine atabilecekler, uygulamayı çeşitli sosyal medya ortamlarında değerlendirebilecekler.

App Store'da ücretsiz olarak okurlarına sunulan SkyLife iPad Edisyonu 2011 yılı içerisinde yayınlanan tüm sayılar da uygulamada erişilebilir durumda. Uygulama sürekli olarak yenilenerek ve geliştirilerek okurlarına yeni deneyimler sunmaya devam edecek. Sözkonusu uygulamaya Apple Store'dan "Skylife" yazılarak ulaşılabilecek.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim