• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

THY'nin yeni kargo merkezi Frankfurt'ta

THY'nin yeni kargo merkezi Frankfurt'ta
Türk Hava Yolları (THY), Almanya'nın Frankfurt kentindeki havaalanında dünya çapında hizmet verecek yeni bir kargo merkezini hizmete açtı.

THY'nin yeni kargo merkezi Frankfurt'ta

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'nın Frankfurt kentindeki havaalanında dünya çapında hizmet verecek yeni bir kargo merkezini hizmete açtı.

Açılışa Frankfurt Başkonsolosluğu'ndan Muavin Konsolos Ömer Bedir, Turkish Kargo Başkanı Ali Türk, THY Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürü Mehmet Kızılkaya ve THY'nin Avrupa bölge müdürleri katıldı.
 
Her hafta THY'ye ait 6 kargo ve 28 yolcu uçağı uçuşunun bulunduğu Frankfurt havaalanındaki yeni operasyon merkezinden Almanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, İtalya, İspanya, Portekiz, İsviçre ve Danimarka'ya gerçekleştirilen tüm kargo taşımacılığının kontrolü sağlanacak.
 
Uluslararası lojistik şirketi Çelebi ile işbirliği yaparak kurulan Turkish Cargo ana merkezinde 12 uzman ekip görev alıyor.
 
Dünya çapında 200 hedefe yapılacak olan tüm kargo taşımacılığı, Frankfurt'ta kurulan kargo merkezinden yönetilecek.
 
Açılışta konuşan THY Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürü Mehmet Kızılkaya Frankfurt'ta hizmete açılan Cargo City'nin, 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde, en yüksek teknoloji ve güvenlik sistemleriyle donatılmış durumda olduğunu belirterek, ''Çelebi ile olan yeni işbirliğimiz Frankfurt'taki deneyimli Turkish Cargo ekibimizin verimine ek avantaj sağlayacaktır. Almanya en önemli pazarlarımızdan birisi. Burada yılda yüzde 22'lik bir büyüme elde etmek istiyoruz'' dedi.
 
Turkish Cargo Başkanı Ali Türk de yaptığı konuşmada, THY'nin bir yıl içerisinde dünya sıralamasında 41. sıradan 26. sıraya çıktığını vurgulayarak, ''THY 2011 yılında Avrupa'nın en iyi hava yolu seçilmiştir. Dünya çapında 85 ülkede 200 hedefe 180 uçaklık bir filo ile uçuyoruz'' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim