• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

THY'nin yeni uçağının ismi Keçiören oldu

THY'nin yeni uçağının ismi Keçiören oldu
Keçiören’in ismi, Türk Hava Yolları’nın (THY) uçak filosuna katılan yeni uçaklardan birisine verildi.
THY’nin bu uygulaması ile Keçiören’in tüm dünyaya tanıtılacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in adını taşıyan bu uçak bir kültür elçisi gibi, dünyanın hangi köşesine giderse gitsin ilçemizi tanıtacak” dedi.
 
THY, filosuna yeni katılan uçaklardan Boeing 738 tipi 189 yolcu kapasiteli uçağa “Keçiören” isminin verilmesini kararlaştırdı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret eden THY Ankara Bölge Müdürü Emrullah Kirişçi, Keçiören adı verilen uçağın bir maketini Başkan Ak’a hediye etti ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun mesajını iletti. Topçu mesajında, “THY Yönetim Kurulu olarak yeni aldığımız uçaklardan bir tanesine Keçiören adının verilmesi kararlaştırılmıştır. Ankara’nın yükselen değeri haline getirdiğiniz Keçiören’e yapmış olduğunuz katkıların yanı sıra, biz de THY olarak Keçiören adının tüm dünyaya duyurulması yönünde bir girişimde bulunduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni uçağımızın tüm milletimiz nezdinde başta siz değerli Belediye Başkanı olmak üzere hayırlı olmasını gönülden temenni ederim” ifadelerine yer verdi.
 
THY Yönetim Kurulu’na aldıkları bu güzel karardan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’in tüm dünyada tanıtılması açısından güzel bir uygulama. THY Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi hava yolları markalarından bir tanesidir. Keçiören’in adını taşıyan bu uçak bir kültür elçisi gibi, dünyanın hangi köşesine giderse gitsin ilçemizi tanıtacak. Keçiörenlilere hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesinde bulundu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim